BrutselBos na 2 1/2 week

BrutselBos 2009 na 2 1/2 weekNa 2 1/2 week terug gegaan naar ‘Het BrutselBos’ waarvan ik 2 april het eerste boompje heb geplant. Inmiddels zijn er al veel meer bomen en struikgewassen geplant zoals je op bovenstaande foto ziet. Zo te zien wordt er op wat andere stukken nog wat aangeplant maar het grootste gedeelte lijkt klaar te zijn. In een ander deel van het ‘Absbroekbos’ komt trouwens ook een fruitboomgaard. Dus een beetje ‘food’ is er ook vlakbij het BrutselBos. De bomen kunnen nu gaan groeien en dan maar afwachten hoe het ‘BrutselBos’ er volgend jaar bij staat! Klik hier voor de foto’s!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-09-25 No articles on this date.