Een Bos Gewonnen!

BrutselBosBinnenkort op een locatie bij Sittard verrijst het Brutsel-Bos, en dat is geen grapje!

In januari heeft NS een actie gehad ‘Win een bos met jouw eigen naam’. Want wie met de trein reist is ‘groen bezig’ en daarom deze ‘groene prijs’ Meer dan 20.000 treinreizigers hebben zich aangemeld voor deze actie en ik ben 1 van de drie gelukkige prijswinnaars van een stukje bos (of eigenlijk de naamgeving aan een bos, Natuurmonumenten blijft eigenaar). Ik heb gewonnen in de categorie ‘groep’, de andere categorie├źn waren ‘bedrijf’en ‘vereniging’. 2 April aanstaande ga ik, samen met de andere prijswinnaars, het eerste boompje planten. Het totale bos is maar liefst 15.992 m2 groot en er komen ongeveer 7800 bomen. Mijn bos heeft dus zo’n 2600 bomen! Naast de andere prijswinnaars zijn de directeur van NS-reizigers, de directeur Natuurmonumenten en Lodewijk Hoekstra (tuinman van Eigen Huis en Tuin) aanwezig om de eerste bomen te planten.

Na 2 april volgt er natuurlijk een uitgebreid verslag van deze dag op Brutsellog!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.