Topkoks

Vandaag is Brutsellog bij de boekpresentatie van het eerste culinaire boek van Aranka van der Pol, culinair journaliste bij de Telegraaf. In visrestaurant Nevy te Amsterdam heeft Joop Braakhekke het eerste exemplaar van Eetlust ontvangen uit handen van de schrijfster zelf. In eerste instantie zou het eerste exemplaar uitgereikt worden aan Herman den Blijker die zelf ook in ondervraagt voor dit boek. Helaas kon Herman niet aanwezig zijn om het eerste exemplaar te ontvangen omdat hij vandaag naar Polen was afgereisd om kinderen in Polen een goed maal te kunnen bieden met weinig middelen. Na inleidende woorden van een collega journalist van de Telegraaf, de uitgever en van Aranka van der Pol en een film over de totstandkoming van ‘Eetlust’ mocht Joop Braakhekke het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Er waren veel belangstellende op deze boekpresentatie afgekomen waaronder ook bekenden zoals kookboekliefhebber, eetkenner maar bovenal muzikant Tony Eijk. Ook waren er een aantal andere bloggers aanwezig zoals ‘Uit de Keuken van Arden‘ en ‘Mevrouw Gerritsen‘. Leuk om andere bloggers in levende lijve te ontmoeten! Na de presentatie was het tijd voor een drankje en een hapje. Tijdens het bladeren in “Eetlust’ heb ik dan ook genoten van een soepje van vis- en schaaldieren. Lekker (en dat van een niet visliefhebster). Wil je zelf al bladeren door het boek? Klik hier!

Eetlust is verschenen bij uitgeverij ‘The House of Knowledge‘ en kost in de winkel 24,95.

0
(Visited 3 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *