Opening Restaurantweek in Okura in Amsterdam

Vandaag werd de reserveringsite van de restaurantweek geopend in het Okura Hotel in Amsterdam en Brutsellog mocht daarbij aanwezig zijn. Na een presentatie over de restaurantweek door Jeroen van den Brink (diningcity.com) werd het woord gegeven aan Jan-Jaap van der Wal, hij was er namens Child Atventure en verrichtte de officiĆ«le opening van de site. Als je tijdens de restaurant week 1 euro meer betaald voor je driegangen menu, wordt dit gedoneerd aan het goede doel ‘ Child At Venture‘. Daarna was er de gelegenheid om foto’s te maken, een kijkje te nemen in de keuken waar ondertussen topchefs met hun brigade aan de gang waren om de hapjes te maken. De hapjes werden met uiterste zorg bereid zoals je ook kan verwachten. Om eerlijk te zeggen heb ik dingen geproeft waarvan ik nooit gedacht had ze ooit te eten. Zoals ganzenlever, kalfswang met risotto en een terrine met bessengelei en appel. Snel reserveren en in de week van 3 t/m 9 maart genieten in een toprestaurant!

0
(Visited 12 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *