Sneak Peek Augustus 2014

instagram24 Sneak Peek Augustus 2014

Terwijl de meesten al op vakantie zijn geweest bikkelde ik nog even door op het werk. Ondertussen gebeurde er natuurlijk wel wat leuke dingen, maar niet heel veel. Wel werd Brutsellog deze maand 9 jaar! Een klein feestje voor mij en Michel.


Persoonlijk


instagram04 Sneak Peek Augustus 2014
Bij een perspakket wat ik kreeg zaten deze leuke klompjes. Iedereen had toch al de inhoud geplaatst op de dag dat het pakket arriveerde dus vandaar alleen de klompjes.

instagram05 Sneak Peek Augustus 2014 instagram08 Sneak Peek Augustus 2014
Hoe vind je mijn nieuwe horloge van JORD Woodwatches? Gaaf hè! Laat ik nu ook net een collega hebben die Jord heet. Michel heeft zijn horlogemakerkunsten uit de kast gehaald en heeft het horloge kleiner gemaakt. Staat stoer hè met die armbandjes zo erbij.

instagram11 Sneak Peek Augustus 2014 instagram12 Sneak Peek Augustus 2014
Net als heel veel andere Instagramde ik ook een foto van de nieuwe IKEA gids. Of ik al wat heb uitgekozen? Nee, nog niet.

Op de verjaardag van Britt kreeg ik een mailtje van Tumblr dat Brutsellog 5 jaar was geworden. Op Tumblr inderdaad, maar op 26 augustus is Brutsellog echt jarig en bestaat het gewoon al 9 jaar! 9 jaar lang elke dag bloggen…. Wie doet mij dat na?

instagram13 Sneak Peek Augustus 2014 instagram17 Sneak Peek Augustus 2014
Dit is toch wel een hippe regenponcho. Nadat die van mij uit mijn fietstas was gestolenwas ik wel wat om het hand. Heel toevallig kwam ik een Facebookpost van Happy Rainy Days tegen waarop je kon bieden op de laatste salesitems. Ik bood op de regenponcho Feline en een paar dagen later was ik de gelukkige bezitter van deze hippe, vrolijke regenponcho! En het was ook nog eens een regenachtige week dus ik kon de regenponcho goed gebruiken.

instagram21 Sneak Peek Augustus 2014
Net op de dag dat de wielerklassieker Arnhem-Veenendaal Classic (ook bekend als Veenendaal – Veenendaal, Dutch Food Valley Classic) komt er zo’n stortbui, en Michel is dus aan het kijken ….

instagram22 Sneak Peek Augustus 2014 instagram23 Sneak Peek Augustus 2014
Drie dagen voordat Brutsellog 9 jaar werd, stond deze tekst op de Flow Scheurkalender. Met dank aan Mena Trott, ze was de grondlegster van het bloggen, wordt er nu zo massaal geblogd.

Eens wat anders, na veel blogposts goed te zetten omdat een plugin de foto’s had laten verdwijnen in totaal andere mapjes: mandala’s kleuren in het Happinez vakantieboekje.

instagram25 Sneak Peek Augustus 2014
Vervelend, op een dag dat het weer een weercijfer 10 krijgt heeft ons netwerk kuren… Dus geen werk kunnen doen, dus eerder naar huis. Precies nog de trein gehaald dus wat wil een mens nog meer….


Moestuin


instagram02 Sneak Peek Augustus 2014
Leuk er hangen tomaatjes aan mijn tomatenplantje!


Food


instagram01 Sneak Peek Augustus 2014 instagram03 Sneak Peek Augustus 2014
Het was ook een aantal dagen best warm, een raket ijsje was dan ook wel welkom op het werk. Best wel nostalgisch zo’n ijsje.

Voor mijn Photo a Day project maakte ik deze foto van een “ei in het midden”. Best een aparte manier om je ei neer te zetten.

instagram06 Sneak Peek Augustus 2014 instagram07 Sneak Peek Augustus 2014
Natuurlijk ook foto’s van de Koopmans Oud-Hollandse stroopwafelcake die ik maakte. De ingrediënten had ik allemaal al en op een vrijdagmiddag was het prima te doen.

instagram09 Sneak Peek Augustus 2014 instagram10 Sneak Peek Augustus 2014
Samen met Britt ben ik op een zaterdagmiddag nog even het dorp in geweest om nog wat dingetjes te kopen. Het bleef nog verrassend mooi qua weer en Britt trakteerde op een ijsje van IJssalon Antonio. Ik nam sinaasappelcake, kinder bueno en mokka. Britt nam sinaasappelcake, kinder bueno en mango. Op een bankje in het zonnetje was het heerlijk genieten!

Nog een nieuwe Tony’s Chocolonely smaak, te koop bij de Appie, Pecan en Marshmallow.

instagram14 Sneak Peek Augustus 2014 instagram15 Sneak Peek Augustus 2014
Iedereen had het er over, tenminste op de social media dan: het powerfood boek van Rens Kroes (ja de zus van)… Ik was wel benieuwd en heb het boek gekocht. De ontbijtcake komt gedeeltelijk uit het boek, alleen even op mijn manier gemaakt.

instagram16 Sneak Peek Augustus 2014
Van Mieneke kreeg ik een potje pruimensap en een boek wat ze uit de minibieb had meegenomen: Truffels & Tandoori van Richard C Morais. Dat wordt dus lezen!

instagram18 Sneak Peek Augustus 2014 instagram19 Sneak Peek Augustus 2014
Als geintje bedacht: de frikandel sushi. Uiteindelijk best lekker.

Na idee van The Great British Bake Off ben ik worstjes gaan bakken voor een ‘full English’ brood.

instagram20 Sneak Peek Augustus 2014 instagram24 Sneak Peek Augustus 2014
Dit is het grote brood van de “Full English” broodjes die ik heb gebakken. Ik had wat ruzie met het deeg, maar volgens mij wel aardig gelukt zo.

De amuse wat we tijdens ons 9-jarige jubileum van Brutsellog vierden bij de Vendel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Apple Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Nicci French Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult Yunomi