Leuk: Medio Bombata Laptoptas

Medio Bombata Laptoptas
Help! Probeer maar een verjaardagscadeau uit te zoeken voor een 18-jarige. Gelukkig waren we een paar weken terug nog in Utrecht geweest en kwamen we bij Keck & Lisa deze leuke Medio Bombata tas tegen. Dat moest ik onthouden en pas geleden ben ik dan ook even snel naar Keck & Lisa gegaan om deze Bombata laptoptas echt te kopen. Inmiddels is het cadeautje al gegeven en kan ik deze leuke laptoptas laten zien.

Medio Bombata detail

Over de Medio Bombata laptoptas

Bombata is een Italiaans tassenmerk en is gespecialiseerd in laptoptassen. De Medio Bombata laptoptas is speciaal voor de kleinere laptops, de 13 inch. Kortom dat is perfect passend voor een MacBook. Naast deze knalroze kleur is de tas ook verkrijgbaar in antraciet, blauw, bordeaux, bruin, cognac, geel, groen, oranje, paars en zwart. Kortom geen saaie kleuren (natuurlijk wel een aantal onopvallende kleuren). De buitenkant van laptoptas is van kunstleder met randen die zijn afgewerkt in een zilverkleur. De tas heeft siliconen handgrepen in de zelfde kleur en een ritssluiting. Bij de Bombata laptoptas zit overigens ook een handige, verstelbare schouderband, die je er ook af kan halen.

Medio Bombata met de laptop, macbook

In de Medio Bombata Laptoptas

Opvallend is de ruimte in de tas. Je ziet een kleine laptoptas, maar er kan best veel in. Het heeft drie opbergvakken waarvan één met een ritssluiting. Naast je laptop kan je dus ook bijvoorbeeld je tablet meenemen of bijvoorbeeld een schoolboek. Daarnaast zit er een buidelnet in met vakjes voor pennen.

Medio Bombata schouderband

Specificaties

In deze tas passen laptops van 13″. Het formaat is 38 cm x 29 cm x 7 cm (HxBxD). Het gewicht van een lege tas is 0,7 kilo.

Medio Bombata

De Medio Bombata Laptoptas kan je op meerdere plekken online kopen, even googlen dus. Daarnaast verkoopt Keck & Lisa en De Bijenkorf deze vrolijke laptoptassen! De Medio Bombata laptoptas kost 42,00. Hmmm zal ik er nu ook één voor mijzelf kopen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult