Maak van je tas een vestje

Tintamar Vest Tas

Briljant! Dat was mijn eerste gedachte toen ik de blogpost over de Tintamar Vest Bag zag op LadyGadgets Blogo. Op reis kan dit een ideaal vestje zijn om zo alle belangrijke dingen dicht bij je lichaam te dragen. Niet op reis dan kan het een handig tas zijn met enorm veel vakjes. Het Franse merk Tintamar heeft dit grappige vestje annex tas bedacht. Het schijnt dat je er zelfs je laptop in kan vervoeren. Hieronder zie je een video waarin je ziet hoe dit eigenlijk werkt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Becht Boekerij Buzzer chicklit De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult