Inpak ideetjes van Søstrene Grene

Søstrene Grene logoIk heb al wel eens eerder over Søstrene Grene geschreven, een Deens winkeltje wat is opgericht in mijn geboortejaar. Jammer genoeg heeft Nederland maar één vestiging en die is in Groningen. Voor mij niet echt dichtbij, anders had ik er wel met enige regelmaat rondgesnuffeld. In ieder geval kan ik wel rondsnuffelen op het Søstrene Grene YouTube kanaal en daar vond ik deze handige video’s met inpak ideetjes en die wil ik natuurlijk delen:

Naast Do It Yourself video’s staan er ook video’s op met allerlei recepten, echt wat voor de foodies dus. Deze video’s zijn gemaakt in samen met het Deense Naturazin.dk (een site gemaakt door een naamgenote van mij).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult