Happy Rainy Days Lange Regenjas en Regenponcho

Happy Rainy Days Lange Regenjas en Regenponcho

Dit jaar hebben we al veel warme dagen gehad en door die warme dagen ook heftige regenbuien. Vreselijk om kletsnat thuis te komen, want er is bijna geen paraplu bestand tegen de stortregens met die windvlagen. Nadat mijn hele goedkope regenponcho uit mijn fietstas is gestolen en ik met een veel te kort regenjasje naar het station moest fietsen wat betekende dat ik met een kletsnatte broek in de trein moest zitten besloot ik me te storten op de regenkleding markt. Ik hoefde niet lang te zoeken, ik wilde een Happy Rainy Days jas.

Happy Rainy Days Lange Regenjas

In het dorp waar mijn vader woont is een verkooppunt van Happy Rainy Days, dus daar ben ik even gaan neuzen en kwam ik op deze lange, rode regenjas uit. Het is voor mij extra lang, aangezien ik klein van stuk ben, maar korter maakte lukte wel. Deze regenjas koos ik vanwege de lengte, mijn broek zou zo niet snel nat worden (regenbroeken vind ik zo onhandig) en vanwege het handigheidje waarmee je ook makkelijk met de regenjas op de fiets kan stappen. De lange regenjassen van Happy Rainy Days hebben namelijk een extra flap waarmee je de onderkant van de regenjas nog wijder maakt. Hieronder in de instructievideo zie je duidelijker wat ik bedoel:


Instructie lange regenjas

Natuurlijk koos ik deze regenjas niet alleen vanwege die handige flap, maar gewoon ook die vrolijke kleuren (valt tenminste op in die donkere regenachtige dagen) en de vrouwelijke pasvorm.

Happy Rainy Days Regenponcho

Het was eigenlijk niet de bedoeling dat ik ook een regenponcho zou kopen, maar op de Facebookpagina van Happy Rainy Days zag ik een leuke actie staan: je kon namelijk bieden op de allerlaatste sales items. Ik heb geboden op de regenponcho Feline. Ideaal voor de onverwachtse buien leek me. Ik bood het hoogste bedrag en een paar dagen later lag de regenponcho al op de mat. Laat de regen nu maar komen zou ik bijna zeggen (maar ook nog genoeg zonnige dagen hoor!).


Happy Rainy Days collectie 2012 video


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult Yunomi