Dagboek voor Luie Mensen

Dagboek voor Luie MensenEen dagboek bijhouden heb ik een paar jaar geleden nog gedaan, of eigenlijk een positieve zinnen per dag dagboekje. Op dat moment was dat heel goed voor mijn psyche, maar naarmate ik mij beter voelde, hoe minder ik in het dagboek ging schrijven en nu schrijf ik al een tijdje niet meer (al is Brutsellog natuurlijk wel een soort dagboek van mij, maar dan op eetgebied). Het Dagboek voor luie mensen kwam ik onlangs tegen op het plog van Nelleke en ik vond het eigenlijk direct een briljant idee en daarom deel ik het vandaag.

Over het Dagboek voor luie mensen

Het Dagboek voor luie mensen is bedacht door illustratrice en grafisch- en patroon-ontwerper Anke van der Meer, alias Anke Panke. Het is een dagboek voor mensen die eigenlijk wel een dagboek willen bijhouden, maar er geen tijd, fut of zin in hebben. Je hoeft met dit dagboek alleen maar alles af te vinken en wat vragen in te vullen en eventueel wat korte aantekeningen maken. Zo krijg je toch wel een leuk beeld van jouw jaar!

Dagboek voor Luie Mensen binnenwerk

Wat vul je in per dag?

Per dag kan je oordelen hoe je dag was, was het bagger, mwah of perfect? Hoe zag je er die dag uit, wat heb je die dag gegeten en wat was het weer en wat moet je nog echt onthouden van die dag? Daarnaast een heel lijstje waarin je kan aanvinken wat je die dag gedaan hebt. Het Dagboek voor luie mensen begint uiteraard ook met een invulformulier met natuurlijk je naam, maar is tegelijkertijd ook de plek waar je opschrijft hoe je normale weekdag of weekend er uit ziet en wat je doelen cq highlights zijn. Goed om te weten is dat het dagboek zowel in het Nederlands als in het Engels is te bestellen.

Kortom

Gewoon een super leuk dagboekje!

Titel: Dagboek voor Luie Mensen
Auteur: Anke van der Meer
Winkelprijs: 15,00
Klik op de cover van het dagboek om het te bestellen bij Anke Panke!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Becht Boekerij Buzzer chicklit De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult