Flow Vakantieboek 2014, Zomerbries en Vriendin Zomerspecial

flow vakantieboek, Zomerbries, Vriendin Zomerspecial Zomer Vakantieboek
Ze zijn er weer de zomerspecials van verschillende tijdschriften. Ik heb er al een paar gekocht, zoals elk jaar het Flow Vakantieboek en ook de Zomerbries van de makers van Flair & Viva en de Vriendin zomerspecial. De zomerspecial Zomer had ik al eerder in huis en heb ik al eerder over geschreven. Er zijn en komen misschien nog meer zomerspecials, maar eerst even deze op een rij!

Flow Vakantieboek 2014

Flow vakantieboek 2014Het Flow Vakantieboek 2014 mag natuurlijk niet ontbreken. De Flow lees ik normaal al dus deze kocht ik dan ook op de dag dat het in de winkel lag. Op dat moment is het zo fijn dat Utrecht Centraal best wel veel winkeltjes heeft.

Het Flow Vakantieboek is weer ouderwets: lezen, knippen, plakken en kijken. Je bent er wel weer even zoet mee. Enkele onderwerpen: mindful op vakantie, een zomerverhaal van schrijfster Alice Munro en alles over het nut van het niksen.

Natuurlijk ook weer veel extra’s: een frisse blik-schriftje, plak je eigen camping, ganzenbord, een slinger, aankleedpoppen, 6 posters, passé-partout van Geertje Aalders en een papierpakket met kleurplaten en vouwvelletjes. Kortom dat is niet niks. Nieuwsgierig? Hier kan je een paar pagina’s bekijken.

Het Flow Vakantieboek kost 12,95

Zomerbries 2014 van de makers van Flair & Viva

Zomerbries 2014Zomerbries is van de makers van Flair & Viva. Al vaker hebben ze een gezamenlijke special gemaakt, maar dit is het tweede jaar dat de special onder de naam Zomerbries verschijnt. Vorig jaar heb ik Zomerbries ook al gelezen, dus ook dit jaar kon ik zomerbries moeilijk laten liggen.

Zomerbries is dus een mengeling van Flair en Viva artikelen. Zo staan er in deze 196 pagina’s dikke zomerspecial real life story’s, modetrends, liefdesverhalen, vakantietips, recepten, zelfmaakideeën en puzzels. Een greep uit de artikelen: waarom vakantie altijd een goed idee is, mode voor een coole roadtrip, en vijf zinderend spannende love stories. Kortom je bent er wel even zoet mee.

Zomerbries kost 4,95

Vriendin Zomerspecial 2014

Vriendin Zomerspecial 2014De laatste en goedkoopste zomerspecial is de Vriendin Zomerspecial. Vorig jaar kocht ik deze special tijdens de vakantie omdat ik tijdens het niksen wel wat wilde puzzelen en puzzels staan er genoeg in de Vriendin Zomerspecial. Dit jaar zo’n 21 pagina’s.

Verder in de Vriendin Zomerspecial een kort verhaal van Charlotte de Mochy, verhalen over wat Vriendin lezeressen deze zomer gaan doen, hoe pimp je je caravan en Italiaanse kookinspiratie.

De Vriendin Zomerspecial kost 3,50

Welke is nu het leukst?

Deze drie staan voor mij al op volgorde. Nummer 1 is voor mij Flow Vakantieboek, 2 Zomerbries en op 3 Vriendin Zomerspecial. Uiteraard moet ik het vakantieboek Zomer niet vergeten en die zou ik in dit rijtje tussen plek 2 en 3 plaatsen. Welk vakantieboek vind jij eigenlijk leuk? Het kan ook een vakantieboek/ zomerspecial zijn die niet in dit rijtje staat. Laat het even weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *