Flow Vakantieboek 2014, Zomerbries en Vriendin Zomerspecial

flow vakantieboek, Zomerbries, Vriendin Zomerspecial Zomer Vakantieboek

Ze zijn er weer de zomerspecials van verschillende tijdschriften. Ik heb er al een paar gekocht, zoals elk jaar het Flow Vakantieboek en ook de Zomerbries van de makers van Flair & Viva en de Vriendin zomerspecial. De zomerspecial Zomer had ik al eerder in huis en heb ik al eerder over geschreven. Er zijn en komen misschien nog meer zomerspecials, maar eerst even deze op een rij!

Flow Vakantieboek 2014

Flow vakantieboek 2014Het Flow Vakantieboek 2014 mag natuurlijk niet ontbreken. De Flow lees ik normaal al dus deze kocht ik dan ook op de dag dat het in de winkel lag. Op dat moment is het zo fijn dat Utrecht Centraal best wel veel winkeltjes heeft.

Het Flow Vakantieboek is weer ouderwets: lezen, knippen, plakken en kijken. Je bent er wel weer even zoet mee. Enkele onderwerpen: mindful op vakantie, een zomerverhaal van schrijfster Alice Munro en alles over het nut van het niksen.

Natuurlijk ook weer veel extra’s: een frisse blik-schriftje, plak je eigen camping, ganzenbord, een slinger, aankleedpoppen, 6 posters, passé-partout van Geertje Aalders en een papierpakket met kleurplaten en vouwvelletjes. Kortom dat is niet niks. Nieuwsgierig? Hier kan je een paar pagina’s bekijken.

Het Flow Vakantieboek kost 12,95

Zomerbries 2014 van de makers van Flair & Viva

Zomerbries 2014Zomerbries is van de makers van Flair & Viva. Al vaker hebben ze een gezamenlijke special gemaakt, maar dit is het tweede jaar dat de special onder de naam Zomerbries verschijnt. Vorig jaar heb ik Zomerbries ook al gelezen, dus ook dit jaar kon ik zomerbries moeilijk laten liggen.

Zomerbries is dus een mengeling van Flair en Viva artikelen. Zo staan er in deze 196 pagina’s dikke zomerspecial real life story’s, modetrends, liefdesverhalen, vakantietips, recepten, zelfmaakideeën en puzzels. Een greep uit de artikelen: waarom vakantie altijd een goed idee is, mode voor een coole roadtrip, en vijf zinderend spannende love stories. Kortom je bent er wel even zoet mee.

Zomerbries kost 4,95

Vriendin Zomerspecial 2014

Vriendin Zomerspecial 2014De laatste en goedkoopste zomerspecial is de Vriendin Zomerspecial. Vorig jaar kocht ik deze special tijdens de vakantie omdat ik tijdens het niksen wel wat wilde puzzelen en puzzels staan er genoeg in de Vriendin Zomerspecial. Dit jaar zo’n 21 pagina’s.

Verder in de Vriendin Zomerspecial een kort verhaal van Charlotte de Mochy, verhalen over wat Vriendin lezeressen deze zomer gaan doen, hoe pimp je je caravan en Italiaanse kookinspiratie.

De Vriendin Zomerspecial kost 3,50

Welke is nu het leukst?

Deze drie staan voor mij al op volgorde. Nummer 1 is voor mij Flow Vakantieboek, 2 Zomerbries en op 3 Vriendin Zomerspecial. Uiteraard moet ik het vakantieboek Zomer niet vergeten en die zou ik in dit rijtje tussen plek 2 en 3 plaatsen. Welk vakantieboek vind jij eigenlijk leuk? Het kan ook een vakantieboek/ zomerspecial zijn die niet in dit rijtje staat. Laat het even weten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi