Terugkeer naar Inverness door Diana Gabaldon

Terugkeer naar Inverness door Diana GabaldonIk heb natuurlijk nog veel in te halen eer het achtste deel, Met het bloed van mijn hart, van de Reiziger serie gaat verschijnen. Tijd dus om te beginnen met deel twee want het is zo november. In dit boek is Claire inmiddels terug in de huidige tijd en is zij moeder geworden van Brianna. Het is nu weer tijd om terug te gaan naar de plek waar de mysterieuze reis ooit begon.

Op de achterflap van Terugkeer naar Inverness

Twintig jaar lang heeft Claire haar eigen behoeften en verlangens opzijgezet om haar dochter te beschermen. Nu Brianna volwassen is, is de tijd gekomen om de waarheid te vertellen… en terug te keren naar de man die ze boven alles liefheeft: Jamie Fraser. Maar als Claire en Brianna samen in het verleden terechtkomen,

moet ze alles op alles zetten om niet alleen haar geliefde Jamie, maar ook haar mooie dochter te redden.

Wat vind ik van het boek?

Het is nog steeds een mooie serie, maar ik moet de boeken niet te snel achter elkaar lezen. Ik merkte een beetje Jamie en Claire moeheid. Het boek is wel mooi geschreven, want je leest hoe het verder gaat in Frankrijk en weer terug in de Highlands. Het verhaal hoe zij haar dochter moet vertellen over haar mysterieuze reis vond ik iets minder, een beetje een verwarrend geheel met een professor die ook een oogje heeft op haar dochter. Uiteindelijk klopt het verhaal wel, alleen of Claire’s dochter daar nu zo blij mee is is de vraag… Het stukje op de achterflap waar staat dat Claire en Brianna beiden in het verleden terechtkomen snap ik niet. Het is niet zo dat Brianna ook gaat tijdreizen op haar twintigste… (Aan de andere kant snap ik het ook wel, maar dan verklap ik een deel van het verhaal).

Titel: Terugkeer naar Inverness (Reiziger-serie deel 2)
Auteur: Diana Gabaldon
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789022566923
Genre: Historische roman
Winkelprijs: 15,00
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Becht Boekerij Buzzer chicklit De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult