Morgen ben ik weer thuis door Simone van der Vlught

Morgen ben ik weer thuis door Simone van der VughtDit boek heb ik eigenlijk al weer een hele tijd geleden terug gelezen. Reden dat ik het lees is dat het over een Britt ging, zo heet ook mijn stiefdochter. Uiteraard heb ik al meer boeken van Simone van der Vlugt gelezen en vind het altijd wel spannende boeken. Zo ook morgen ben ik weer thuis.

Over het boek: Morgen ben ik weer thuis

Morgen ben ik weer thuis is het tweede deel uit de serie rondom rechercheur Lois Elzinga. Lois Elzinga wordt op de zaak gezet van de vermissing van Britt. De 11-jarige Britt is na haar balletles niet meer thuisgekomen en al snel blijkt dat dat het geen normale vermissing is. Een spoor over een vage man in de struiken, bandensporen op de fietsroute van Britt en een uitgebrande bus bij Eindhoven lijkt te wijzen op een ontvoering naar het buitenland. In het buitenland heeft Lois geen bevoegdheden meer als rechercheur. Kortom de zaak moet snel opgelost worden.

Wat vind ik van het boek?

Net als andere boeken van Simone van der Vlugt leest ook ‘morgen ben ik weer thuis’ als een trein. Alleen vraag ik me af of het echt zo zou gaan, autoritten door een wanhopige, criminele vader naar het buitenland, afrekeningen en noem maar op. Vast. Overigens is het eerste deel van de serie rondom Lois Elzinga genomineerd geweest voor de NS Publieksprijs 2013, maar heeft het niet gewonnen. Spannend boek, maar meer ook niet.

Titel: Morgen ben ik weer thuis
Auteur: Simone van der Vlught
Uitgever: Anthos
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789041424143
Genre: Literaire thriller
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi