Happy Holidays Vakantieboek van Happinez

Happy Holidays Vakantieboek van HappinezWanneer ik mijn trein ‘s middags weer eens op een haar na mis, dan ga ik altijd even neuzen bij onder andere de Bruna. Welke magazines zijn weer nieuw en wat staat er in. Het nieuwe nummer van Happinez viel wel op, zeker de Happinez pakketversie. Hierbij kreeg je namelijk het Happy Holidays Vakantieboek. Leuk! Kortom in de trein terug naar huis had ik wat te bladeren (en thuis en straks op vakantie wat te doen).

In het Happy Holidays Vakantieboek

Het eerste wat opvalt is de luxe uitvoering van het vakantieboek. Echt een klein boekformaat met luxe papier (en eigenlijk voor maar 2 euro extra). In het Happy Holidays vakantieboek staan verschillende leuken dingen zoals ontspanningsoefeningen (zeker wel nodig om op vakantie echt goed je hoofd leeg te maken), yoga oefeningen, korte verhalen en wijsheden, mandala’s en andere dingen om te kleuren en recepten. Kortom echt van alles wat. Dit alles in een handig pocketformaat met een herkenbare Happinez layout, rustig en ook weer vrolijk druk (moeilijk te omschrijven).

In Happinez 5

HappinezElke Happinez heeft een eigen thema, het thema van dit nummer is ‘Lef’. Wat zou je doen als je alles zou durven en wat ontsteekt het vuur in jou? Stel die vragen maar eens aan jezelf! Verder een interview met Jill Satterfield over yoga en meditatie, geven Jacqueline Govaert, Byron Katie en Eric Vloeimans mooie woorden en krijg je recepten met pepers (heet!). Uiteraard ook weer columns van onder andere Susan Smit over issues uit haar jeugd en verdwaalt Henk van Straten in zijn column in zijn gedachten.

Dus?

De Happinez koop ik niet elke maand, maar eigenlijk alleen als ik er iets bijzonders in zie staan en zoals nu er het vakantieboek bijzat. Het is een magazine wat je op een rustig moment leest, echt even een tijdje me-time voor jezelf dus om zo echt even tot rust te komen of geïnspireerd te raken om echt tot jezelf te komen en misschien te ontdekken wat je nu echt wilt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult