Flow Magazine 05/2014

Flow Magazine 05/2014Precies op tijd nog om mee te nemen, of moet je net als ik nog even een paar weken wachten voordat je op vakantie mag? In beide gevallen is het in ieder geval fijn dat de nieuwe Flow er weer is met een echte zomerse vakantiecover. Het thema is deze maand uitstellen & loslaten. Past toch prima in deze vakantietijd, wanneer je je even een paar weken los mag laten van je werk?

In deze Flow

Allerlei artikelen met het thema uitstellen & loslaten zoals het openingsverhaal van uitstel komt iets goeds van Caroline Buijs, de kunst van goed genoeg (waarom leg je die lat zo hoog voor jezelf en de kunst van het ruziemaken. Verder zoals altijd drie mensen die vertellen over wat hun dag zo bijzonder maakt, het verhaal over journaliste Salma Abdelnour die terugkeerde naar Beiroet en een interview met de Zweedse schrijfster Liza Marklund. Verder een vakantie-monoloog over huisjesmensen en tentenmensen, kookt de Britse Rachel Koo haar favoriete Franse recepten die ze onder andere leerde van Franse grootmoeders en wordt er binnen gekeken bij illustratrice Esther Hörnchner die in het Arnhemse Modekwartier woont. Wil je trouwens nog wat leren? Kijk dan ook eens op YouTube, Flow ging op onderzoek.

Extra’s

De extra’s deze keer een leuk notitieboekje met allerlei patronen, leuke zomerse autoraamstickers en een kleurplaat in samenwerking met Fairbezig.

Kortom

Is het weer een fijn nummer voor de nodige me-time. Daarna is het tot september wachten op de Flow Scheurkalender 2015 met allerlei quotes die je nu al op de tabbladen in deze Flow ziet staan en op de Flow agenda 2015. Op 3 september verschijnt overigens ook nummer 6 van dit jaar!

Door de Flow bladeren

Blader hier door een paar pagina’s van deze Flow. Flow magazine kost 6,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *