Universele Shirts van Tees


Eigenlijk was ik op zoek naar een shirt wat ik bij de Only in Denemarken had gekocht en wat ik een superfijn shirt vond. Alleen bleek in Veenendaal de Only opeens een Sneakerworld te zijn geworden. Ik kom dus kennelijk te weinig in het centrum. Maar bij de Whoop-Whoop Conceptstore vond ik toch een leuk shirt, die van Tees, het eerste universele t-shirt voor zowel dames en heren. In ieder geval ben ik blij dat ik dit merk heb ontdekt.

Over de universele shirts van Tees

Trends tussen dames- en herenkleding komen steeds dichter bij elkaar en al die androgyne modellen die je ziet. Tijd dus voor een t-shirt wat zowel mannen als vrouwen past: kortom Tees. De pasvorm van Tees is gebaseerd op de anti-fit trend en heeft een dus een originele twist. Dus draaiende zijnaden, schuine stofrichting en een ruimvallende schouderpartij. De shirts van Tees komen in “raw nature” kleuren. Dit betekent dat de stoffen meerdere malen speciaal zijn behandeld tijdens het productieproces. Hierdoor heb je een natuurlijke kleuren en voelen de stoffen zacht aan en waardoor je Tees natuurlijk om je lichaam vallen.

Van Nederlandse bodem

Tees is ontwikkeld door Josine Castelijn, freelance designer, buyer en fashion stylist. Ze heeft verschillende opleidingen gevolgd in de commercie en de mode. Tees is een merk van Nederlandse bodem.

Waar te koop?

Sowieso kan je Tees kopen online op hun eigen pagina, maar ook in verschillende winkeltjes zoals dus Whoop Whoop in Veenendaal. Een Tees zonder mouwen kost 25,95 met mouwtjes 29,95 en dan heb je dus echt Nederlands design!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi