Leuk! Zomer Doeboek

Leuk! Zomer DoeboekIk ben dol op zomer doeboeken, vorig jaar heb ik er ook een aantal gekocht. Dit jaar is Zomer! mijn eerste doeboek voor de zomer. Ik kende het helemaal niet, maar bij de Bruna werd ik getriggerd door de cover van dit magazine. Ziet er gaaf uit he! Ook de binnenkant is helemaal in deze stijl geïllustreerd, heerlijk kleurrijk dus. Het Zomer! doeboek is een uitgave van het Christelijke magazine Sestra.

In het Zomer Doeboek

Het Zomer Doeboek heeft verschillende onderwerpen: creativiteit, lekker lezen, columns, nostalgie, aan de slag, zomereten, mode en de rest. Kortom lekker genoeg te lezen.
Zomer Doeboek inkijkje

Verder?

In Creativiteit lees je onder andere over creatieve ondernemers en kan je een test doen over welk creatief type jij zelf bent. In Aan de slag leer je je eigen vakantieverhaal schrijven, maak je een schommel van een oude stoel en leer je een campingtafel pimpen. In Zomereten maak je een pop-up picknick en tips over eten uit eigen tuin. Verder ook een zomersudoku, een lijnpuzzel en een dossier over badkleding. Uiteraard zitten er ook nog leuke extra’s in het magazine namelijk cupcaketoppers, een tekenschriftje (die je hieronder op de foto ziet staan), sandwichwrappers, een mini gastenboekje en de taartkaart van Nederland.

Zomer Doeboek met tekenschriftje

Wat vind ik er van?

Pas bij het goed doorbladeren van het Zomer Doeboek kwam ik er achter dat er een Christelijke grondslag achter zat. Maar daarvoor zou ik het niet hebben laten liggen, het gaat natuurlijk om alle leuke dingen die er in staan. Echt een craft zomer doeboek is het geworden. Wat ik begreep is dat er in de winter nog zo’n boek uitgegeven wordt, Thuis genaamd. Dat wordt dus goed opletten, als dat net zo leuk wordt als dit doeboek dan weet ik het wel!

Wat kost het Zomer Doeboek

Het Zomer Doeboek heeft maar liefst 154 pagina’s en kost 8,95. Het is in verschillende tijdschriftenwinkels verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *