Flow Magazine 04/2014

Flow Magazine 04/2014Nummer vier van de Flow Magazine ligt dit jaar al weer in de winkel. Dat betekent dat we dus al op de helft van het jaar zitten en dat binnenkort het Flow zomerboek (24 juni 2014) weer verschijnt. Tot dan is het nog genieten van dit nummer met weer voldoende leuks.

Thema van Flow Magazine 04

Het thema is deze maand haasten & stilstaan, een bekend iets denk ik wel. In het openingsverhaal, don’t hurry, be happy, leer je hoe je ook al weer op een tandje lager kan leven (en toch alles voor elkaar krijgen). Verder in het thema een artikel over mindfulness in moeilijke tijden, heel populair de ‘een-zin-per-dag-dagboekjes’ en versimpelen is geen fase, maar is wat we echt nodig hebben volgens deskundige Sjoukje van der Kolk.

flow heden verleden toekmst yvette van boven

Verder in de Flow:

In Feel Connected natuurlijk drie mensen over hun dagelijkse bezigheden, een interview met Yvette van Boven over haar verleden, heden en toekomst en hoe is het leven als vrouw in Pakistan. In Live Mindfully een portret nieuwe stijl: getekend, verteld Maartje Wortel over haar favoriete boeken en Michael Pollan verteld over de kracht van echt koken.

flow portret tekenen

Nog meer?

In Spoil Yourself natuurlijk weer de leukste spulletjes uit de leukste webshops, recepten uit het boek van Yvonne: Yvestown in de keuken en de selfies uit de jaren 50 van fotografe Vivian Maier. In Simplify Your Life: zelfstandige zijn, iedereen eigen baas en how to… koken voor grote groepen.

Extra’s

Welke extra’s zitten er deze keer bij de Flow vraag ik me altijd af net voor het verschijnen van het nieuwe nummer. Deze keer is dat een super grote poster met allerlei simplify your life tips en twee muurstickers.

Kortom

Er staat veel leuks en interessants in deze Flow. Eerst even een paar pagina’s bekijken? Klik hier!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi