Flow Magazine 04/2014

Flow Magazine 04/2014Nummer vier van de Flow Magazine ligt dit jaar al weer in de winkel. Dat betekent dat we dus al op de helft van het jaar zitten en dat binnenkort het Flow zomerboek (24 juni 2014) weer verschijnt. Tot dan is het nog genieten van dit nummer met weer voldoende leuks.

Thema van Flow Magazine 04

Het thema is deze maand haasten & stilstaan, een bekend iets denk ik wel. In het openingsverhaal, don’t hurry, be happy, leer je hoe je ook al weer op een tandje lager kan leven (en toch alles voor elkaar krijgen). Verder in het thema een artikel over mindfulness in moeilijke tijden, heel populair de ‘een-zin-per-dag-dagboekjes’ en versimpelen is geen fase, maar is wat we echt nodig hebben volgens deskundige Sjoukje van der Kolk.

flow heden verleden toekmst yvette van boven

Verder in de Flow:

In Feel Connected natuurlijk drie mensen over hun dagelijkse bezigheden, een interview met Yvette van Boven over haar verleden, heden en toekomst en hoe is het leven als vrouw in Pakistan. In Live Mindfully een portret nieuwe stijl: getekend, verteld Maartje Wortel over haar favoriete boeken en Michael Pollan verteld over de kracht van echt koken.

flow portret tekenen

Nog meer?

In Spoil Yourself natuurlijk weer de leukste spulletjes uit de leukste webshops, recepten uit het boek van Yvonne: Yvestown in de keuken en de selfies uit de jaren 50 van fotografe Vivian Maier. In Simplify Your Life: zelfstandige zijn, iedereen eigen baas en how to… koken voor grote groepen.

Extra’s

Welke extra’s zitten er deze keer bij de Flow vraag ik me altijd af net voor het verschijnen van het nieuwe nummer. Deze keer is dat een super grote poster met allerlei simplify your life tips en twee muurstickers.

Kortom

Er staat veel leuks en interessants in deze Flow. Eerst even een paar pagina’s bekijken? Klik hier!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Becht Boekerij Buzzer chicklit De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult