De Thee Tag

Book and Tea

Op de site van MissD kwam ik de Engelse Tea Tag tegen, die wilde ik wel invullen maar dan wel in het Nederlands. Even aan het vertalen geslagen en voilà hier is de thee-tag. Voor mij als echte theedrinker een hele leuke tag!

Wat drink je liever, warme thee of ijsthee?
Het liefst drink ik warme thee, lekker variëren met verschillende thee.

Sterk of slap?
Ik drink mijn thee precies goed. Te sterk vind ik niet lekker, je krijgt dan een beetje een bittere smaak. Te slap dan proef je weer niets van de thee. Dus op de gok krijg ik mijn thee vaak precies goed.

Losse thee of theezakjes
Theezakjes moet ik bekennen omdat dat makkelijker is. Staat gewoon zo voor het pakken. Losse thee heb ik ook voldoende maar dat staat weer in een kastjes en moet je weer in een thee-ei doen (waar weer allerlei theegruis uitglipt.

Koop je thee (bij een café of bij een Kiosk op het station) of heb je een voorraad thuis?
Ik heb gewoon een voorraad thee in huis en neem ook regelmatig thee van huis mee naar mijn werk. Dan heb ik tenminste meer keus dan de beperkte smaken op het werk. Op vakantie moet ik ook altijd naar een supermarkt en daar sla ik het theevak natuurlijk niet over.

Smaakjesthee of gewone thee?
Smaakjesthee!

Arizona Iced Tea Green Tea with Ginseng & Honey
Wat is je favoriete ijsthee?
Met stip op 1, de Arizona Iced Tea Green Tea with Ginseng & Honey. Vroeger vond ik de Delmonte ijsthee lekker, maar die is jammer genoeg al weer heel lang geleden uit de supermarkt verdwenen. Zelfs op Google is er niets meer over te vinden, maar het bestond echt.

Twinings Tarte TatinWanneer drink je je thee?
Voornamelijk ‘s ochtends. Op mijn werk drink ik ‘s ochtends bijna een thermoskan thee weg. ‘s Avonds ongeveer een uur na het eten neem ik mijn laatste kop thee.

Heb je nog iets in je thee?
Oh nee, er hoeft echt geen suiker in mijn thee, dan proef je gewoon echt de smaakjes niet meer.

Heb je altijd al thee gedronken?
Nee, ik heb het moeten leren drinken.

Welke thee zou jij aanbevelen?
Niet overal te vinden maar de Twinings Tarte Tatin thee staat met stip op 1, daarna een thee die helaas ook nergens meer te vinden is de Teekanne chocolade-frambozen thee. Wel makkelijker verkrijgbaar en ook erg lekker de Dilmah Rose and French Vanilla thee.

Ook meedoen? Hieronder staan alle vragen op een rij!


1. Wat drink je liever, warme thee of ijsthee?
2. Sterk of slap?
3. Losse thee of theezakjes
4. Koop je thee ergens of heb je een voorraad thuis?
5. Smaakjesthee of gewone thee?
6. Wat is je favoriete ijsthee?
7. Wanneer drink je je thee?
8. Heb je nog iets in je thee?
9. Heb je altijd al thee gedronken?
10. Welke thee zou jij aanbevelen?

Illustratie van We heart it.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi