De Blinde Vlek door Julie Hastrup

De Blinde Vlek door Julie HastrupIn Denemarken had ik weer eens heerlijk de tijd om uitgebreid te lezen. Om in sfeer te blijven had ik de nieuwste Deense thriller sensatie, Julie Hastrup op mijn e-reader gezet. Van deze boeken mag van mij best wel een nieuwe Deense tv-serie gemaakt worden. Heerlijk spannend en een mooi verhaal.

Over het boek: De Blinde Vlek

Hoofdpersoon in het boek is rechercheur Rebekka Holm. Zij werkt bij de recherche in Kopenhagen aan een zaak van een serieverkrachter. Maar dan wordt een bekende vrouw, Kristina, vermoord. Samen met haar partner Reza moet zij aan deze zaak werken. Na eindeloze verhoren is er nog geen enkel verband te vinden. Een lastige zaak dus. Ondertussen is een alcoholistische ex-journalist ook met de zaak aan de gang en vind een verband tussen de moord op Kristina en de verkrachtingen. Tijdens het onderzoek stuit Rebekka ook op eerwraak op vrouwen die hun toevlucht zochten in een blijf-van-mijn-lijf huis. Rebekka werkt dus zo’n beetje aan drie zaken die allemaal verwant met elkaar zijn.

Wat vind ik van het boek?

Weer een heerlijke thriller! Echt een aanrader om de boeken van Julie Hastrup te gaan lezen wanneer je van literaire thrillers houdt. De Blinde Vlek blijkt al het tweede boek van haar te zijn, kortom ik moet haar eerste boek, een doorn in het oog, ook snel gaan lezen. Het verhaal is zo goed omdat je in het verhaal alle richtingen op gaat, dan verdenk je die en dan toch weer die en uiteindelijk is het toch … Kortom wanneer komen er verfilmingen!

Titel:De Blinde Vlek
Auteur: Julie Hastrup
Uitgever: Cargo
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789023484974
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 19,90
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi