Whoop Whoop Conceptstore in Veenendaal

Whoop Whoop Conceptstore in Veenendaal winkelpui
Deze ‘conceptstore’ zou ik eerder verwachten in een grote stad zoals Utrecht of Arnhem, maar gewoon in de Corridor Passage van Veenendaal is een week geleden de Whoop Whoop conceptstore geopend. Volgens mij had ik er wel ergens over gelezen, alleen wist ik niet meer precies wanneer het zou openen, verrast was ik dus dat het afgelopen zaterdag al open was. Hier moest ik dus echt wel even naar binnen.

Whoop Whoop Conceptstore in Veenendaal hoekje met leuke stoeltjes

Wat is de Whoop Whoop Conceptstore

Whoop Whoop is een springplankwinkel. Een springplankwinkel? Uhm ja, dat is een winkel die een jaar lang mag proberen om te kijken of zijn/haar concept past in Veenendaal en of het lukt een jaar zelfstandig te kunnen blijven. Whoop Whoop is de eerste springplankwinkel van Veenendaal en heeft een mooi plekje gekregen in een leegstaand winkelpand van Veenendaal. In deze conceptstore vind je vintage design, design van nieuwe Nederlandse ontwerpers zoals Useless en kleding. Achterin stonden ook nog tafeltjes dus misschien kan er ook nog wel koffie of thee drinken, maar dat was niet echt duidelijk.

Whoop Whoop Conceptstore in Veenendaal hoekje met leuke bakjes

Geïnspireerd

Helemaal geïnspireerd verliet ik de Conceptstore. Hoe gaaf een lamp van cassettebandjes en klokken van elpees, dingen die eigenlijk gewoon op zolder liggen. Je moet dus maar op het idee komen. Qua kleding hing er inderdaad van alles, volgens de Facebookpagina gaan ze ook het merk GSUS verkopen, ha en dat ken ik dus weer van vroeger. Heerlijk dus. Als je er ook echt nog een kop thee kan drinken is de Whoop Whoop Concepstore echt een winkeltje naar mijn hart en mag het best langer dan een jaar in Veenendaal blijven zitten!

Whoop Whoop conceptstore
Passage 62
3901 AZ Veenendaal

foto’s: Facebookpagina Whoop Whoop Conceptstore


2 reacties op “Whoop Whoop Conceptstore in Veenendaal

  1. Wat leuk dat je tijd hebt genomen om langs te komen en om erover te gaan schrijven. Bedankt hiervoor. De tafels achter zijn namelijk de flexplekken waar zzpers of freelancers een plek kunnen huren en de rode bankjes zijn bedoeld voor de koffie corner. Dus mocht je volgende keer langskomen dan zal er koffie of thee aanwezig zijn. Groeten whoop whoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi