Swarovski iPhone adapter voor Verrekijkers

Swarovski iPhone adapters voor VerrekijkersIk weet niet meer waar ik deze iPhone adapter voor Swarovski verrekijkers tegenkwam. Nu heb ik eigenlijk niets met verrekijkers, maar met een adapter voor een iPhone wordt het wel een leuk hebbeding om mee te nemen tijdens een wandeling. Trouwens bij Swarovski dacht ik eerst aan een juwelier, niet echt aan verrekijkers, toch?

Wat is die Swarovski iPhone Adapter eigenlijk?

De Swarovski iPhone adapter is een koppelstuk tussen je Swarovski verrekijker (of telescoop) en je iPhone 5 of iPhone 5S. Hiermee verander je je iPhone in een telezoom-camera en kan je aan digiscoping doen. Digiscoping is het maken van foto’s met een digitale camera door een verrekijker of telescoop heen. Wat dus voor bijzondere beelden kan zorgen. De adapter heeft een aluminium frame waar je je iPhone in vast zit en een adapterring waarmee je de adapter weer vastzet op de telescoop of verrekijker. Het heeft geen uitstekende delen en past handig in je tas. De adapter past op de meeste verrekijkers en telescopen van Swarovski Optik. Voor een lijstje moet je natuurlijk bij je Swarovski Optik dealer zijn.

Wat kost de Swarovski iPhone adapter?

De Swarovski Digiscope adapter PA-15 heeft een adviesverkoopprijs van €135.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *