Swarovski iPhone adapter voor Verrekijkers

Swarovski iPhone adapters voor Verrekijkers
Ik weet niet meer waar ik deze iPhone adapter voor Swarovski verrekijkers tegenkwam. Nu heb ik eigenlijk niets met verrekijkers, maar met een adapter voor een iPhone wordt het wel een leuk hebbeding om mee te nemen tijdens een wandeling. Trouwens bij Swarovski dacht ik eerst aan een juwelier, niet echt aan verrekijkers, toch?

Wat is die Swarovski iPhone Adapter eigenlijk?

De Swarovski iPhone adapter is een koppelstuk tussen je Swarovski verrekijker (of telescoop) en je iPhone 5 of iPhone 5S. Hiermee verander je je iPhone in een telezoom-camera en kan je aan digiscoping doen. Digiscoping is het maken van foto’s met een digitale camera door een verrekijker of telescoop heen. Wat dus voor bijzondere beelden kan zorgen. De adapter heeft een aluminium frame waar je je iPhone in vast zit en een adapterring waarmee je de adapter weer vastzet op de telescoop of verrekijker. Het heeft geen uitstekende delen en past handig in je tas. De adapter past op de meeste verrekijkers en telescopen van Swarovski Optik. Voor een lijstje moet je natuurlijk bij je Swarovski Optik dealer zijn.

Wat kost de Swarovski iPhone adapter?

De Swarovski Digiscope adapter PA-15 heeft een adviesverkoopprijs van €135.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi