Donderdagskinderen door Nicci French

Donderdagskinderen door Nicci FrenchIk heb weer het ‘leesvirus’ te pakken. Soms kan ik weken achter elkaar geen boek aanraken en zo lees ik weer veel boeken achter elkaar. Dit boek van Nicci French komt dus precies op tijd uit, net op het moment dat ik weer aan het lezen geslagen ben. Donderdagskinderen is weer een deel uit de Frieda Klein serie. Eerdere boeken heb ik al gelezen en ik moet wel zeggen dat ik de hoofdpersonage Frieda Klein wel mag. Dit boek had ik dus met een rappe leessnelheid snel uit.

Over het boek: Donderdagskinderen

Frieda Klein wordt gedwongen terug te keren naar haar geboortedorp, waar zij al sinds haar zestiende niet meer is geweest. Een oude vriendin van haar was haar namelijk komen opzoeken omdat zij vond dat haar dochter hulp nodig had. Frieda komt er al snel achter dat de dochter van haar oude vriendin hetzelfde heeft meegemaakt als zij op haar zestiende. Frieda is vastbesloten om uit te zoeken wat er is gebeurt. Wie zit er achter die nare gebeurtenissen die haar uit haar geboortedorp hebben weggejaagd en de dochter van haar oude vriendin tot zelfmoord heeft geleid. Een voor een ontmoet ze haar oude vrienden en langzaam komt ze achter het verleden en de waarheid van de nare gebeurtenis.

Wat vind ik van het boek?

Dat heb je al wel uit het begin van het stukje gelezen. Ik had het in rap tempo uit gelezen. Het is weer zo’n verhaal waar je gewoon steeds wilt weten hoe het verder loopt. Wie moet je nu vertrouwen, wie niet. Ik kan er nog wel meer over vertellen maar eigenlijk moet je het gewoon lezen, zeker als je de andere delen uit de Nicci French Frieda Klein serie al hebt gelezen.

Titel: Donderdagskinderen
Auteur: Nicci French
Uitgever: Anthos
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789041416322
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult