Special: Flow Do It Yourself

Flow Do It YourselfDeze Flow Special, do it yourself, is ook weer zo’n leuke special van de makers van Flow Magazine. Een lekker dikke uitgave vol knippen, plakken, borduren, haken, tekenen en versieren. Speciaal voor de fröbelaars onder ons! Nog geen fröbelaar? Met de tips gaat het knutselen je wel lukken, het resultaat hoeft toch niet gelijk perfect te zijn. In ieder geval ben ik blij dat ik mijn Flow Do It Yourself tijdens de wisselstoring op Utrecht Centraal deze week kon kopen, toch even een blij momentje! Benieuwd wat er allemaal in staat kijk dan even mee!

In Flow Do It Yourself

Creatief bezig zijn, daar draait het allemaal om. Kan dat van fröbelen? Volgens het openingsverhaal van Caroline Buijs, het geluk van zelf maken, wel. Leg alleen de lat niet te hoog. Verder lees je in het vooraf gedeelte ook nog de verhalen van drie zelfmaaksters over de lol van het zelfmaken.

inkijkje 1 Flow Special: Do It Yourself

Knippen, plakken en haken

Verder is deze Flow Do it Yourself ingedeeld in de onderwerpen knippen en plakken, haken en borduren en tekenen en versieren. In Knippen en Plakken allerlei kleine projecten die iedereen wel kan maken zoals pomponslingers maken, kaarten maken van boekenkaften en origami envelopjes vouwen. Lisa Manuels van Elle Aime geeft een giftwrapping workshop en het dagboek nieuwe stijl, wat is dat dan precies. In Haken en Borduren wordt een ode gegeven aan oude haakboeken, die ken ik inderdaad nog wel van mijn moeder die als geen ander kon breien en haken. Leer ook hoe je granny squares haakt en lees de tips voor het nieuwe borduren.

inkijkje 2 Flow Special: Do It Yourself

Tekenen en versieren

Illustratrice Deborah van der Schaaf geeft allerlei handige tips over waterverven. Ook krijg je tekenles van Lisa Congdon en staan de leukste creatieve reizen op een rij, kunstkampen nieuwe stijl. Verder ook nog shadowboxes, wat is het en hoe maak je het en illustratoren, een kijkje achter de schermen.

inkijkje 3 Flow Special: Do It Yourself

De extra’s

Zonder de extra’s eigenlijk geen Flow. Die staan in ieder geval genoeg in deze Flo special. Je krijgt mat en glanzend vouwpapier, inpakpapier, een uitklapposter met een stappenplan om een gehaakt bloemetje te maken, een mini-haakboekje, stickers, cadeaulabels en drie posters met creatieve quotes. Leuk hè?

inkijkje 4 Flow Special: Do It Yourself

Waar en wat kost dat dan wel?

Deze Flow Special is nu overal wel zo’n beetje verkrijgbaar en kost 12,95 en dan krijg je dus heel veel leuks. Dat heb je vast ook wel gezien op de foto’s!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi