iPad app: Margriet More

iPad app: Margriet More
Tijdschriften gaan steeds meer digitaal, zo lees je via de tijdschrift app al magazines zoals Flair en Libelle al digitaal en heeft Flow een mini magazine app gemaakt met allerlei effecten. Nu heeft ook Margriet een app gemaakt, een toevoeging op hun specials Margriet More.

iPad app: Margriet More
Van de laatste special In en Om de Tuin vind je allerlei extra’s op de iPad. De digitale Margriet More is dus een toevoeging op het bestaande, papieren magazine. Er staan nog leuke shopping ideeën bij, leer je papieren bloemen maken en zie je hoe je vogels in je tuin krijgt. Kortom het is een extra toevoeging op je papieren magazine of is misschien net dat duwtje om het papieren magazine te kopen. In ieder geval werkt de iPad app intuïtief.

iPad app: Margriet More
De Margriet More app is gratis te downloaden via de iTunes store.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Becht Boekerij Buzzer chicklit De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult