iPad app: Margriet More

iPad app: Margriet More
Tijdschriften gaan steeds meer digitaal, zo lees je via de tijdschrift app al magazines zoals Flair en Libelle al digitaal en heeft Flow een mini magazine app gemaakt met allerlei effecten. Nu heeft ook Margriet een app gemaakt, een toevoeging op hun specials Margriet More.

iPad app: Margriet More
Van de laatste special In en Om de Tuin vind je allerlei extra’s op de iPad. De digitale Margriet More is dus een toevoeging op het bestaande, papieren magazine. Er staan nog leuke shopping ideeën bij, leer je papieren bloemen maken en zie je hoe je vogels in je tuin krijgt. Kortom het is een extra toevoeging op je papieren magazine of is misschien net dat duwtje om het papieren magazine te kopen. In ieder geval werkt de iPad app intuïtief.

iPad app: Margriet More
De Margriet More app is gratis te downloaden via de iTunes store.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi