Happinez Special: Happi Body

Happi BodyIk zag de Happi Body opeens bij de kassa van de Albert Heijn liggen, alleen wilde ik wel even bladeren in deze special van Happinez en dat kon ik mooi aan de overkant doen bij de Readshop. Van alle plaatjes en illustraties in deze special werd ik al blij tijdens het doorbladeren, het is dan ook geen wonder dat ik de Happi Body kocht.

In de Happi Body

In de Happi Body vind je maar liefst 156 pagina’s vol inspiraties voor een gezond leven. Onderwerpen zoals je bron van energie vinden, hoe doe je dat? Japanse yoga en ontdek je natuurlijke zen komen aan bod in deze special.

Happi Body Japanse Yoga

Vier rubrieken

Deze special is ingedeeld in vijf verschillende categorieën namelijk Health, Wellness, Mind & Soul en Food. Zo leer je in Health een vijftal Do-In oefeningen van Lilian Kluivers en lees je een interview met Lisette Kreischer over het vinden van je natuurlijke gewicht dankzij de plantaardige keuken. In Wellness wordt genoten van de weldadige geur van rozen in verschillende opzichten en krijg je tijdloze schoonheidsgeheimen. In Mind & Soul een maandkalender voor een bruisend jaar en tips om je huis en hoofd een grote schoonmaakbeurt te geven. Als laatste komt Food aan de orde, hier in wordt er een vitaminefeestje gehouden met allerlei dips en spreads van groenten en krijg je recepten met matcha (een groene theepoeder).

Happi Body a rose is a rose

Wat vind ik er van

Het interessants vond ik de Do-In oefeningen. Ik doe helemaal niet aan yoga, maar het verhaal over energiebanen en dergelijke vond ik wel interessant. Kennelijk was ik niet zo soepel als het model op de foto, maar ik voelde na een setje oefeningen wel dat mijn rug en schouders wat soepeler waren en ik voelde iets warms in mijn rug. En nee ik ben echt niet zweverig aangelegd. Verder wordt ik gewoon blij van de kleurrijke illustraties, mooie foto’s en inspirerende quotes. Happi Body is voor mij een magazine wat ik in ieder geval ga bewaren. Al is het maar dat ik die oefeningen niet ga vergeten!

Happi Bodi recepten

Wat kost de Happi Body?

Happi Body, een special van Happinez, kost 6,95 en is maar liefst 156 pagina’s dik. De Happi Body is nu al verkrijgbaar in Nederland en naar het schijnt in juni ook in België verkrijgbaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi