Flow Magazine 03/2014

Flow Magazine 03/2014Traditie, zodra de Flow weer in de winkel ligt sta ik te popelen om een exemplaar te kopen. Het is dan fijn dat je dan via treinstations moet reizen waar zowel aan het begin als aan de eind van de reis een boekwinkel zit. Kortom het is gewoon weer tijd voor een Flow blogpost.

Thema: Samen en jezelf

Elke nummer heeft een eigen thema, deze keer is het Samen en Jezelf. Zo onderzoekt in het openingsverhaal journaliste Caroline Buijs het samen-gevoel. Is individualisme uit en gemeenschapszin in? Passend in het thema, patronen uit je jeugd, koken voor een groep: maak een noodles-feestjes en samen en toch alleen in een relatie en een experiment 29 dagen iets weggeven, Nina Siegal deed dit toen zij door een moeilijke periode ging. Ook de column van Toine Heijmans staat in het teken van samen en toch alleen zijn.

in kijkje flow

Verder in Flow Magazine

Volhouden is een kunst, stoppen ook! Weet wanneer je moet stoppen. In verleden, heden en toekomst vertelt Jacquelien de Savorin Lohman, de oudste cabaretier van Nederland over haar jeugd en haar toekomst. Hoe maak je eigenlijk een bucketlist, wat wil je eigenlijk nog allemaal doen en Sanneke van Hassel laat zien welke boeken haar favorieten zijn. Verder wordt er binnen gekeken bij kunstenaar Neeltje Geurtsen, zij zet wat zij in het bos vindt in haar huis en hoe was het leven van actrice Ingrid Bergman. Handig: krijg meer inzichten die je helpen om je minder druk te maken om kleine dingen en nog veel meer.

inkijkje flow feest der noodles

De Extra’s

Zonder de extra’s geen Flow zou je bijna zeggen. Deze keer een letter-teken-oefenboekje, waarmee je leert om mooie quotes op een mooie manier op papier te zetten en een leuke letterslinger. Kortom dat wordt weer fröbelen.

Voorproefje?

Blader hier door een voorproefje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi