Flow Magazine 03/2014

Flow Magazine 03/2014Traditie, zodra de Flow weer in de winkel ligt sta ik te popelen om een exemplaar te kopen. Het is dan fijn dat je dan via treinstations moet reizen waar zowel aan het begin als aan de eind van de reis een boekwinkel zit. Kortom het is gewoon weer tijd voor een Flow blogpost.

Thema: Samen en jezelf

Elke nummer heeft een eigen thema, deze keer is het Samen en Jezelf. Zo onderzoekt in het openingsverhaal journaliste Caroline Buijs het samen-gevoel. Is individualisme uit en gemeenschapszin in? Passend in het thema, patronen uit je jeugd, koken voor een groep: maak een noodles-feestjes en samen en toch alleen in een relatie en een experiment 29 dagen iets weggeven, Nina Siegal deed dit toen zij door een moeilijke periode ging. Ook de column van Toine Heijmans staat in het teken van samen en toch alleen zijn.

in kijkje flow

Verder in Flow Magazine

Volhouden is een kunst, stoppen ook! Weet wanneer je moet stoppen. In verleden, heden en toekomst vertelt Jacquelien de Savorin Lohman, de oudste cabaretier van Nederland over haar jeugd en haar toekomst. Hoe maak je eigenlijk een bucketlist, wat wil je eigenlijk nog allemaal doen en Sanneke van Hassel laat zien welke boeken haar favorieten zijn. Verder wordt er binnen gekeken bij kunstenaar Neeltje Geurtsen, zij zet wat zij in het bos vindt in haar huis en hoe was het leven van actrice Ingrid Bergman. Handig: krijg meer inzichten die je helpen om je minder druk te maken om kleine dingen en nog veel meer.

inkijkje flow feest der noodles

De Extra’s

Zonder de extra’s geen Flow zou je bijna zeggen. Deze keer een letter-teken-oefenboekje, waarmee je leert om mooie quotes op een mooie manier op papier te zetten en een leuke letterslinger. Kortom dat wordt weer fröbelen.

Voorproefje?

Blader hier door een voorproefje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *