A Photo a Day April 2014

A Photo a Day challenge april 2014

Ik ben nu echt iets leuks tegengekomen: A Photo a Day van de Australische blogster Fat Mum Slim. Het doel is eigenlijk simpel, maak elke dag een foto van een bepaald onderwerp en post het met #fmsphotoaday. Sinds 3 april doe ik er aan mee en de opdracht van 3 en 4 april heb ik inmiddels gedaan en die zie je via mijn MobyPicture account, mijn Twitter account en op mijn Tumblr-pagina. Hoe werkt het eigenlijk?

3 april shapes: knikkers 4 april: good together: linker en rechter schoen

Over A Photo a Day

Zoals ik al schreef is A Photo a Day bedacht door Chantelle van Fat Mum Slim. Sinds januari 2012 is deze ‘photochallenge’ al online en elke maand maakt zij weer een unieke lijst met onderwerpen voor de dagelijkse foto. Waarom zou je mee doen? Om dat het grappig is. Je neemt even de tijd om elke dag een foto te maken en denkt dan even aan je omgeving. Het is heel simpel, maak dus elke dag een foto en deel dat op je eigen pagina, op de Fat Mum Slim pagina, op de FMS Photo a Day groep en ook op Twitter, Pinterest, Tumblr, je eigen blog of Google+. Andere foto’s vind je terug via de hashtag #fmsphotoaday. Een dag gemist hebt? Maak je niet druk. Doe net alsof het gisteren was of wanneer je een week hebt gemist, begin bij vandaag of maak gewoon alles op een dag. Wat jij wilt. De regels van FMS a Photo a Day zijn ook uitgebreid te lezen via Fat Mum Slim (in het Engels uiteraard).

April Challenges

De challenges voor deze maand zie je hierboven. Shapes en Good together heb ik al gedaan. Moeilijker vind ik My Vice… ? Uhm wat wordt er mee bedoeld? De paasdagen komen natuurlijk ook aan het bod en ja bij Pasen hoort natuurlijk eieren. Ik moet ze waarschijnlijk eerst gaan zoeken!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi