Rok en Rol door Karolien Verbanck

Rok en Rol door Karolien Verbanck Over Rok en Rol heb ik al eerder geschreven, maar dan over het programma. Een tijdje geleden kocht ik tijdens ons dagje Hasselt bij de Standaard Boekhandel het bijbehorende boek. Het moest gewoon! En over dit boek ben ik eigenlijk net zo enthousiast als over het programma (waarom zoiets nog niet in Nederland is bedacht…). Kijk in ieder geval even mee …

Over het boek: Rok en Rol

Een echt fröbelboek is Rok en Rol en dan ook op allerlei gebieden. Het boek heeft namelijk projecten voor Groen (in de tuin dus), Deco (alles in je huis), Fashion (pimp je mode zelf) en Koken (ga maar naar de keuken).


Al die verschillende projecten staan kris kras door elkaar. De projecten zijn in stappen beschreven en heeft ook veel foto’s bij de projecten staan. Tussendoor krijg je nog leuke ‘playlists’ met muziek voor tijdens het fröbelen. Het boek heeft een ringbandsysteem, zo blijft het wel goed openliggen tijdens het fröbelen.

Wat vind ik van het boek

Super leuk. Eigenlijk zou ik zo naar een kringloopwinkel willen gaan om allerlei dingen te kopen waarmee je leuk kan fröbelen en naar andere winkels om stofjes en noem maar op te kopen. De projecten zijn voornamelijk geïnspireerd op vintage. Beetje jaren 60 idee. Ik kan nog wel meer vertellen, maar eigenlijk moet je er zelf even doorheen bladeren als je het boek ergens tegenkomt!

Hieronder kan je alvast wat door Rok en Rol bladeren

Titel: Rok en Rol
Auteur: Karolien Verbanck
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789401414098
Winkelprijs: 24,99
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult Yunomi