Rok en Rol door Karolien Verbanck

Rok en Rol door Karolien Verbanck Over Rok en Rol heb ik al eerder geschreven, maar dan over het programma. Een tijdje geleden kocht ik tijdens ons dagje Hasselt bij de Standaard Boekhandel het bijbehorende boek. Het moest gewoon! En over dit boek ben ik eigenlijk net zo enthousiast als over het programma (waarom zoiets nog niet in Nederland is bedacht…). Kijk in ieder geval even mee …

Over het boek: Rok en Rol

Een echt fröbelboek is Rok en Rol en dan ook op allerlei gebieden. Het boek heeft namelijk projecten voor Groen (in de tuin dus), Deco (alles in je huis), Fashion (pimp je mode zelf) en Koken (ga maar naar de keuken).


Al die verschillende projecten staan kris kras door elkaar. De projecten zijn in stappen beschreven en heeft ook veel foto’s bij de projecten staan. Tussendoor krijg je nog leuke ‘playlists’ met muziek voor tijdens het fröbelen. Het boek heeft een ringbandsysteem, zo blijft het wel goed openliggen tijdens het fröbelen.

Wat vind ik van het boek

Super leuk. Eigenlijk zou ik zo naar een kringloopwinkel willen gaan om allerlei dingen te kopen waarmee je leuk kan fröbelen en naar andere winkels om stofjes en noem maar op te kopen. De projecten zijn voornamelijk geïnspireerd op vintage. Beetje jaren 60 idee. Ik kan nog wel meer vertellen, maar eigenlijk moet je er zelf even doorheen bladeren als je het boek ergens tegenkomt!

Hieronder kan je alvast wat door Rok en Rol bladeren

Titel: Rok en Rol
Auteur: Karolien Verbanck
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789401414098
Winkelprijs: 24,99
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi