Mad About the Boy door Helen Fielding

Mad About the Boy door Helen FieldingBridget Jones’s dairy, wanneer heb ik dat boek ook al weer gelezen en wanneer heb ik die hilarische film met Renée Zellweger in de hoofdrol gezien? Dat moet al weer iig jaar geleden zijn geweest. Inmiddels heeft Helen Fielding een vervolg geschreven: Mad about the boy.

Over het boek: Mad about the boy

Bridget Jones is inmiddels zo’n vijftig jaar oud geworden, ze is weduwe en heeft twee kinderen. Inderdaad Mark Darcy is niet meer. Na vijf jaar verdriet vindt ze het tijd om een nieuwe levensfase in te gaan. Twitter it is. Haar dagboek is geen dagboek meer maar tweets. Alleen volgers krijg je niet zo snel en dat houdt haar wakker. Ondertussen probeert ze een script te schrijven, is ze moeder die weleens vergeet haar kinderen op te halen en wil ze een sexy vriendin zijn voor die jongere kerel die ze aan de haak heeft geslagen. Gaat het haar allemaal lukken of blijft haar verdriet voor Mark Darcy groot? Is die jonge lover eigenlijk wel een blijvertje of toch die saaie leraar …?

Wat vind ik er van?

Ik had hoge verwachtingen van deze Bridget Jones, maar eigenlijk viel het tegen. De eerste twee Bridget Jones. Waarom kan ik niet precies zeggen, het was misschien te voorspelbaar en misschien niet zo herkenbaar als de eerdere delen. Misschien omdat ik nu ook de twee films heb gezien en al een voorstelling had van Bridget Jones? Twitter, leuk maar om daar als een ware addict mee om te gaan zoals Bridget doet. Toch had ik het boek wel uit, net als de andere boeken van Helen Fielding leest ook dit boek als een trein.

Titel: Mad about the boy
Auteur: Helen Fielding
Uitgever: Prometheus
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789044623963
Genre: Roman
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult