Mad About the Boy door Helen Fielding

Mad About the Boy door Helen FieldingBridget Jones’s dairy, wanneer heb ik dat boek ook al weer gelezen en wanneer heb ik die hilarische film met Renée Zellweger in de hoofdrol gezien? Dat moet al weer iig jaar geleden zijn geweest. Inmiddels heeft Helen Fielding een vervolg geschreven: Mad about the boy.

Over het boek: Mad about the boy

Bridget Jones is inmiddels zo’n vijftig jaar oud geworden, ze is weduwe en heeft twee kinderen. Inderdaad Mark Darcy is niet meer. Na vijf jaar verdriet vindt ze het tijd om een nieuwe levensfase in te gaan. Twitter it is. Haar dagboek is geen dagboek meer maar tweets. Alleen volgers krijg je niet zo snel en dat houdt haar wakker. Ondertussen probeert ze een script te schrijven, is ze moeder die weleens vergeet haar kinderen op te halen en wil ze een sexy vriendin zijn voor die jongere kerel die ze aan de haak heeft geslagen. Gaat het haar allemaal lukken of blijft haar verdriet voor Mark Darcy groot? Is die jonge lover eigenlijk wel een blijvertje of toch die saaie leraar …?

Wat vind ik er van?

Ik had hoge verwachtingen van deze Bridget Jones, maar eigenlijk viel het tegen. De eerste twee Bridget Jones. Waarom kan ik niet precies zeggen, het was misschien te voorspelbaar en misschien niet zo herkenbaar als de eerdere delen. Misschien omdat ik nu ook de twee films heb gezien en al een voorstelling had van Bridget Jones? Twitter, leuk maar om daar als een ware addict mee om te gaan zoals Bridget doet. Toch had ik het boek wel uit, net als de andere boeken van Helen Fielding leest ook dit boek als een trein.

Titel: Mad about the boy
Auteur: Helen Fielding
Uitgever: Prometheus
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789044623963
Genre: Roman
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi