Maarten’s Moestuin

Maarten's Moestuin
Ik ben maar net begonnen met mijn mini moestuin in kratten op mijn balkon en vind het echt heel leuk. Ik wil meer informatie. Natuurlijk kan ik het aan mijn vader vragen, hij had vroeger echt een hele grote moestuin en heeft nu potten en plantenbakken waarin hij groenten kweekt. Wat leuk is is dat er vanaf 7 april een moestuinprogramma op tv komt, namelijk Maarten’s Moestuin met Maarten ‘t Hart.

plaatje

Maarten’s Moestuin

In Maarten’s Moestuin neemt schrijver en gedragsbioloog Maarten ‘t Hart je mee in zijn moestuin. De basis voor het programma is zijn boek De Groene Overmacht. Hij laat in dit programma zien hoe je gewassen het beste plant en hoe het geoogst kan worden. Naast dit geeft hij ook budgettips, geeft hij handige trucs en laat hij zien hoe je je eigen geteelde gewassen snel en makkelijk bereid. Tussen het tuinieren door leest Maarten ‘t Hart voor uit eigen repertoire en snijdt hij allerlei levensvragen aan.

Wanneer op tv?

Maarten’s Moestuin is vanaf 7 april om 19:20 te zien bij de VPRO op Nederland 2. Het programma heeft 10 afleveringen.


1 reactie op “Maarten’s Moestuin

  1. Ik vond het een leuk programma, lekker een beetje leuteren over de moestuin zonder echt inhoudelijk te zijn. Ik had vooraf niet de verwachting dat maarten stap voor stap ging uitleggen hoe hij rode kool zaait en opkweekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult Yunomi