Maarten’s Moestuin

Maarten's Moestuin
Ik ben maar net begonnen met mijn mini moestuin in kratten op mijn balkon en vind het echt heel leuk. Ik wil meer informatie. Natuurlijk kan ik het aan mijn vader vragen, hij had vroeger echt een hele grote moestuin en heeft nu potten en plantenbakken waarin hij groenten kweekt. Wat leuk is is dat er vanaf 7 april een moestuinprogramma op tv komt, namelijk Maarten’s Moestuin met Maarten ‘t Hart.

plaatje

Maarten’s Moestuin

In Maarten’s Moestuin neemt schrijver en gedragsbioloog Maarten ‘t Hart je mee in zijn moestuin. De basis voor het programma is zijn boek De Groene Overmacht. Hij laat in dit programma zien hoe je gewassen het beste plant en hoe het geoogst kan worden. Naast dit geeft hij ook budgettips, geeft hij handige trucs en laat hij zien hoe je je eigen geteelde gewassen snel en makkelijk bereid. Tussen het tuinieren door leest Maarten ‘t Hart voor uit eigen repertoire en snijdt hij allerlei levensvragen aan.

Wanneer op tv?

Maarten’s Moestuin is vanaf 7 april om 19:20 te zien bij de VPRO op Nederland 2. Het programma heeft 10 afleveringen.


1 reactie op “Maarten’s Moestuin

  1. Ik vond het een leuk programma, lekker een beetje leuteren over de moestuin zonder echt inhoudelijk te zijn. Ik had vooraf niet de verwachting dat maarten stap voor stap ging uitleggen hoe hij rode kool zaait en opkweekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi