Flow Magazine 02/2014

Flow Magazine 02/2014Lente! Dat zie je wel aan deze gave cover die Geertje Aalders voor deze Flow heeft ontworpen. Hier word je toch vrolijk van? Ik tenminste wel. Flow blijft dan ook wel één van mijn meest favoriete tijdschriften. Vorige week kocht ik dan ook weer snel mijn exemplaar en inmiddels heb ik het van begin tot eind weer gelezen en ben ik druk bezig geweest met de fröbeldingetjes uit deze Flow. Nog niet gezien? Kijk dan even mee wat je in deze Flow kan lezen.

In deze Flow:

Het thema van dit nummer is wikken & wachten met als openingsverhaal niet wachten maar doen. Een verhaal van de Amerikaanse Tammy Strobel, zij verkocht haar grote huis, verkocht al haar spullen en woont nu in een piepklein houten huisje op wielen.
Flow Magazine inkijkje
Verder vertellen in ‘Feel Connectected’ zoals altijd drie mensen over wat hun dag zo bijzonder maakt, hoe maak je van een slechte gewoonte een goede en in opkomst het huiskamerrestaurant, zelf restaurantje spelen voor gasten die je niet kent. In Live Mindfully geven acht crafters tips over de kunst van het borduren en vertelt Marjoleine Wolf van Helden & Boeven kinderboeken over haar meest favoriete boeken.

Flow Magazine InkijkjeIn Spoil Yourself kijk je binnen bij illustratrice Lieke van der Vorst, zij woont samen met haar vriend in een slooppand, krijg je een voorproefje uit het nieuwste boek van Janneke Philippi: Weekendlunch en verven met waterverf. In Simplify Your Life hoe moet je mediteren, zorg voor ruimte in je hoofd door te zingen en leer het vuurtje weer bij je aan te wakkeren.

De Extra’s:

Inspiratiekaartjes ‘De Meisjes van Yelena’ van illustratrice Yelena Bryksenkova en lenteslingers om zelf te fröbelen. Over fröbelen gesproken, 1 april (en dat is geen grap) ligt de nieuwe Flow Special weer in de winkel en deze keer is het een DIY-special. Do-It-Yourself dus met dingen zoals hoe je nu eigenlijk die leuke granny squares haakt en hoe je life-journals maakt. Volgens mij wordt dit wel een hele leuke special!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *