Ploggen: 31 Januari 2014

Ploggen, eigenlijk vind ik het best wel geinig. Gewoon at random wat foto’s maken en niet moeilijk te hoeven doen met video’s maken en dergelijke. Alleen moet je wel foto’s maken. Tijdens het winkelen in Hasselt (België) ben ik het helemaal vergeten terwijl daar genoeg leuks is te zien, zoals Kabouter Plop voor de Plopsawinkel, allerlei verkleedde studenten die door stad heen liepen en natuurlijke de leuke winkeltjes.

ploggen01 Ploggen: 31 Januari 2014
In ieder geval vrijdag 31 januari zijn we (Michel, Britt en ik) naar België gegaan. Stralend mooi weer hadden we in ieder geval.

ploggen02 Ploggen: 31 Januari 2014
Maar eerst beginnen we de dag met een kopje thee.

ploggen03 Ploggen: 31 Januari 2014
Ouderwets afwassen, Michel wast af, ik droog af en inderdaad we hebben geen vaatwasmachine.

ploggen04 Ploggen: 31 Januari 2014
Nog best koud, de ruiten van de auto moesten ijsvrij gemaakt worden.

ploggen05 Ploggen: 31 Januari 2014
En dan zijn we toch echt in België en nog steeds is het een zonovergoten dag. Fijn op zo’n vrije dag.

ploggen06 Ploggen: 31 Januari 2014
Normaal parkeren we ergens bij een kade in Hasselt, alleen dat was nu niet bereikbaar. Dan maar in een parkeergarage en dan kom je dus ook op een andere manier het centrum binnen.

ploggen07 Ploggen: 31 Januari 2014
De Tasty Bowl werd op meerdere blogs en sites aangeraden als super lekker eettentje. Dat klopt helemaal volgens ons drie.

ploggen08 Ploggen: 31 Januari 2014
Dan op naar Turnhout om supermarkten te bezoeken. Inmiddels begon al wel de spits. Hier nog weinig last van maar even verderop toen we de snelweg afgingen wat meer.

ploggen09 Ploggen: 31 Januari 2014
Zo leuk om supermarkten in andere landen te bezoeken, oké België ben je zo en veel artikelen zijn gelijk aan hier aan Nederland, maar toch net die andere artikelen doen het. De eerste supermarkt die we vandaag bezochten was de Carrefour Planet in Turnhout.

ploggen10 Ploggen: 31 Januari 2014
Inhoud winkelwagentje, blikjes Fanta in een smaak die in Nederland niet te vinden is, Theecapsules voor in de Nespressomachine en flesjes drinken voor onderweg.

ploggen11 Ploggen: 31 Januari 2014
Op naar de Delhaize, op zoek naar mijn favoriete toetjes van Goshua en smeltchocolade voor warme chocolademelk en uiteraard hadden ze dat.

ploggen12 Ploggen: 31 Januari 2014
Deze tas kon ik echt niet laten hangen “I am a foodie bag”. Die ga ik dus vaker gebruiken bij het boodschappen doen.

ploggen13 Ploggen: 31 Januari 2014
Een cadeautje van de NS, een OV chipkaart houder. Uhm ik zie het nut er niet zo van in, dan moet ik nog steeds de OV chipkaart uit het hoesje halen omdat er een foto op staat.

ploggen14 Ploggen: 31 Januari 2014
Yes, mijn favoriete Goshua toetje: vanille crème met karamel en een blikje Diet Coke cherry uit het “USA” vak bij Carrefour. Proberen!

ploggen15 Ploggen: 31 Januari 2014
Geshopt: het boek Rok en Rol en Maakbaar. Beide van die fröbelboeken, nu nog de tijd er voor zien te vinden. Bij een klein winkeltje, Basic (een soort van outlet winkeltje) in galerij De Ware Vrienden in Hasselt vond ik een paar leuke Wolky schoenen die goed zaten, heel belangrijk voor mij. De schoenen waren extra goedkoop, ze hadden al een outletprijs en daar ging nog eens 50% vanaf. 100 euro bespaard op de laatste dag van de solden.

ploggen16 Ploggen: 31 Januari 2014
Vlaamse Magazines, zoals de Vitaya, Goed Gevoel, Libelle en Flair zijn in Nederland niet te koop. Ja oké de Libelle en de Flair natuurlijk wel, maar de Vlaamse edities verschillen heel van de Nederlandse. Bij de Standaard boekhandel in Hasselt dus gelijk even de magazines gescoord.

ploggen17 Ploggen: 31 Januari 2014
Chocotoff melk schijnt in Nederland wel te koop te zijn, nog nooit gezien eigenlijk. Zie hier alleen de pure variant. In België zijn er dus ook de melk en witte variant te koop.

ploggen18 Ploggen: 31 Januari 2014
Na een dagje shoppen eindelijk tijd voor een warme chocomel. De lekkerste is warme melk met smeltchocolade van een stokje.

ploggen19 Ploggen: 31 Januari 2014
Nog even wat op de iPad bekijken. Flipboard, die je hier ziet, is trouwens een handige app om eens anders door alle social media te bladeren.

ploggen20 Ploggen: 31 Januari 2014
Sinds kort hebben we zo’n klik aan klik uit systeem, kunnen we eindelijk ook de lampjes in de kast gebruiken. Stopcontact zit namelijk op een onmogelijke plek. Dan is het toch echt tijd om te slapen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult Yunomi