Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs

Vandaag een drukke, maar leuke zaterdag voor de boeg. Britt en ik gaan naar De Huishoudbeurs. Ik ben er al eens eerder geweest, voor Britt de eerste keer. Inmiddels is de Huishoudbeurs weer afgelopen, maar in 2015 bestaat de Huishoudbeurs 70 jaar! Wie weet dan een bezoekje? Kijk In ieder geval nu mee wat we hebben beleefd, de dag dat we naar de Huishoudbeurs zijn gegaan …

ploggen58 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Maar eerst boodschappen doen. We zijn lekker vroeg, de parkeergarage is op een paar auto’s na leeg. Een paar uur later zal het hier wel drukker zijn.

ploggen59 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Boodschappen doen bij de Albert Heijn.

ploggen60 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Weer genoeg boodschappen voor het weekend.

ploggen61 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Daarna even naar de overkant, bij de Readshop, om de Flair en Viva te halen. Hij was net aan het openen. Ik kan deze magazines natuurlijk ook bij de Appie kopen maar de Readshop moet ook gewoon omzet hebben.

ploggen62 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Opgestapt in Ede-Wageningen richting de Huishoudbeurs. Vanuit hier hadden we een rechtstreekse trein en echt hier hadden we zo’n beetje de laatste twee zitplekken in de trein. Een uur lang gekakel, Britt en ik zijn wel wat gewend qua drukte maar op werkdagen wordt er echt niet zoveel gekakeld.

ploggen63 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Na de drukte op Amsterdam RAI en het in colonne lopen naar de RAI te hebben overleefd was het wel fijn om vanuit de rustige perskamer te kijken op de drukte op de beursvloer. Fijne ontvangst overigens met thee en broodjes. We konden onze jas kwijt en er was een toilet (hoefden we niet in de rij te staan).

ploggen64 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
De perskamer was vlakbij de Fashion hal en daar zijn we dan ook begonnen. Kijk eens na deze stapel tassen. Op de een na laatste dag van de Huishoudbeurs was er nog genoeg keuze.

ploggen65 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Een nieuw merk kattenvoer, Smølke. Britt nam een zakje mee, wie weet lusten haar katten het wel (al hebben ze wel een favoriet merk kattenvoer en eten ze niet snel iets anders).

ploggen66 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
De Huishoudbeurs en trolleys horen bij elkaar, heel veel vrouwen komen al met trolleys naar de beurs, maar heb je geen trolley, geen nood er zijn stands waar je trolleys in allerlei kleuren kan kopen. Toen we er nog eens langsliepen was de voorraad alweer goed geslonken.

ploggen67 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Lekker Japanse nootjes van Mitsuba proeven in de Foodhall. Wat we nog meer hebben geproefd? Sushi bij Kikkoman, ijsthee van Little Miracles, Pop chips van Lays, nootjes, chips en noodles bij Amazing Oriental, toastjes met pesto en mozzarella bij Sacla en kroepoek bij Go-Tan. We hadden nog wel meer kunnen proeven, maar het was echt aanschuiven.

ploggen68 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Deze tas van Amazing Oriental konden we niet laten staan: de Japanse tas met allerlei dingen om zelf sushi te gaan maken. Dat gaan Britt en ik dus binnenkort doen!

ploggen69 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Ja, we kwamen ook Ferry Doedens tegen tijdens de huishoudbeurs. Hij trad op met iemand alleen wie dat was…?

ploggen70 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Even uitblazen van de beurs, om half drie was het nog steeds druk.

ploggen71 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Kijk maar hoeveel mensen nog in de Fashion hal liepen.

ploggen72 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Gaaf, onze perskaartjes!

ploggen73 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Terug naar Amsterdam RAI. Dat hadden meer mensen bedacht. Gelukkig was het nu niet echt heel erg druk richting het station.

ploggen74 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Leuk extraatje, de Foodiebag die we meekregen van de Huishoudbeurs en de Smaak van China tas van Amazing Oriental. Die wilden we ook al graag, maar de Sushitas won het toen. Leuk dat we deze tas dus ook meekregen.

ploggen75 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Dit is rustig te noemen. Vanochtend was het perron helemaal vol. Met maar 1 trap, 1 roltrap en 1 lift was het natuurlijk lastig om die hele toestroom van reizigers te verwerken.

ploggen76 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
We kozen niet voor de snelste trein verbinding naar huis, maar gingen via een omweg. We hadden toch dagkaartjes van het Kruidvat. Wel grappig om te zien dat mensen ook zomaar een trein in stappen en er dan achter komen dat de trein via een omweg naar Utrecht Centraal rijdt. Wij stapten in ieder geval in Hilversum uit om dan naar Amersfoort te reizen.

ploggen77 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
In Amersfoort namen we het Valleilijntje naar Ede-Wageningen. Dit ritje is toch wel erg grappig om eens te doen. Wel een andere kleur in deze trein. Van buiten een soort smurfenblauw en binnen mosterdgeel. De omroep in de trein was ook in ik-vorm: ik herhaal het volgende station is …

ploggen78 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Michel was een dagje alleen thuis en moest vanwege de herkansingen van Britt, waar ze waarschijnlijk goede cijfers voor heeft gehaald, een cake bakken. Het werd een pandancake, alleen het ene laagje was wat rubberachtig… uhm wat is er misgegaan?

ploggen79 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
De dingen die op de pizza moesten werden eerst aangebakken.

ploggen80 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Michel verdeeld de pizza.

ploggen81 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Tiramisu als toetje na de pizza. Britt en Celina hadden deze gisteren gemaakt en er was nog wat over. Helemaal niet verkeerd! Smullen!

ploggen82 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Nog even relaxen en even kijken wat er allemaal geïnstagramd is.

ploggen83 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Na wat Vlaamse tv te hebben gekeken nog wat Nederlandse tv gekeken, iets met de Olympische Spelen.

ploggen84 Ploggen 22 Februari 2014: De Huishoudbeurs
Nog even een spelletje Solitaire spelen om mijn hoofd leeg te maken voor het slapen gaan. Werkt best wel bij mij.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult Yunomi