Niki Kleding & Kado’s in Doorn

Vroeger kwam ik heel vaak langs dit winkeltje wanneer ik van huis naar school liep, maar toen was het nog een sigarenwinkeltje. Het sigarenwinkeltje is al jaren niet meer. Al weer een paar jaar zit er een echt Anja winkeltje: Niki Kleding & Kado’s. Ik kwam er steeds wel langs wanneer ik op weg was van de bakker richting mijn vader, alleen op dat tijdstip was het winkeltje steeds dicht en op de terugweg naar huis kwam ik er niet meer langs. Tijd dus om gewoon langs te gaan! Eindelijk.

etalage Niki Kleding & Kado's in Doorn


Geslaagd!

Uiteraard ben ik geslaagd, ik had zelfs mazzel want een aantal dingen waren nog met 70% te koop. Zo heb ik twee sjaals, 1 van Pom Amsterdam en 1 van het Belgische merk Francis & Pi gescoord en een mooie jas van het merk waarvan je alleen al van de naam vrolijk van wordt: Friday on My Mind.

etalage Niki Kleding & Kado's in Doorn

Meer over Niki Kleding & Kado’s

Naast alle leuke kleding van onder andere Blutgeschwister heeft Niki ook accessoires van onder andere La Mazelle en Bonnie Boon en allerlei kado en hebbedingetjes (ook servies) van bijvoorbeeld Kitch Kitchen en Rice DK. Ook voor je kinderen zijn er allerlei leuke cadeautjes en kleding te koop. In de zomer is er zelfs een terras met koffie en thee. Ik zou dan echt bij dit winkeltje zo’n vakantiegevoel hebben!

In ieder geval

Kom ik nog wel een keer bij Niki Kleding & Kado’s, zoals ik al zei is het echt zo’n Anja winkeltje. Allerlei hebbedingen in veel kleur, leuke kleding die net even anders is dan de rest en dan in de zomer een terras waar je even wat kan drinken! Goede combinatie. Op de site zag ik de slogan staan: De vroleukste (nee, niet verkeerd gespeld) winkel van Doorn, en daar ben ik het helemaal mee eens. Ben je dus eens in Doorn, ga dan ook even langs dit winkeltje om even lekker te neuzen. Elke keer kan anders zijn en ontdek je weer iets nieuws.

Niki Kleding & Kado’s
Kampweg 52
3941 HJ Doorn
Tel: 0343-421189

Foto’s: Facebookpagina Niki Kleding & Kado’s


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi