Flow Special: Simplify Your Life 2

Flow Special: Simplify Your Life 2Inmiddels heb ik je al wel vaker gelezen dat ik blij wordt van Flow Magazine. Ik ontdekte het magazine Flow jaren geleden toen ik eigenlijk wat overwerkt ben geraakt, in het magazine kon ik rust vinden. Destijds had ik mazzel en kon ik alle voorgaande nummers nog kopen en sindsdien heb ik geen enkel nummer meer gemist. Nou op twee specials na dan het vakantieblok en het “Flow book for paperlovers”. In iedere geval kon ik deze special niet laten liggen met veel verhalen en leuke extra’s.

In de Simplify Your Life 2

Deze Flow special ‘Simplify your life’ heeft als thema blij met je buurtje. Het openingsverhaal gaat dan ook over ‘de buurt’, er wordt namelijk steeds meer tijd gestoken in de eigen buurt zoals gezamenlijke moestuinen, samen straat vegen en borrelen… Kortom contact met de mensen uit je eigen buurt. Verder ‘kijk eens naar je straat’, kijk eens op een andere manier naar je straat waar je anders snel doorheen rijdt door middel van grappige invulpagina’s, acht illustratoren tekenden waar zij blij van worden in hun omgeving en een opgeruimd huis begint eigenlijk in je hoofd, daarom 30 doe- en denktips voor een opgeruimd huis en hoofd. Daarnaast ook nog de ode aan je fiets, eten van de boer en leven met maar 100 dingen.

De extraatjes

De extraatjes die altijd in de Flow zitten zijn altijd zo leuk en in deze special zit weer extra veel namelijk stickers met spreuken, een kleurposter (haal de potloden dus maar weer uit de kast), voordeurbriefjes om op te hangen als je even de bel niet hoort en een boekje vol lekker weg adressen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Becht Boekerij Buzzer chicklit De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult