Flow Special: Simplify Your Life 2

Flow Special: Simplify Your Life 2Inmiddels heb ik je al wel vaker gelezen dat ik blij wordt van Flow Magazine. Ik ontdekte het magazine Flow jaren geleden toen ik eigenlijk wat overwerkt ben geraakt, in het magazine kon ik rust vinden. Destijds had ik mazzel en kon ik alle voorgaande nummers nog kopen en sindsdien heb ik geen enkel nummer meer gemist. Nou op twee specials na dan het vakantieblok en het “Flow book for paperlovers”. In iedere geval kon ik deze special niet laten liggen met veel verhalen en leuke extra’s.

In de Simplify Your Life 2

Deze Flow special ‘Simplify your life’ heeft als thema blij met je buurtje. Het openingsverhaal gaat dan ook over ‘de buurt’, er wordt namelijk steeds meer tijd gestoken in de eigen buurt zoals gezamenlijke moestuinen, samen straat vegen en borrelen… Kortom contact met de mensen uit je eigen buurt. Verder ‘kijk eens naar je straat’, kijk eens op een andere manier naar je straat waar je anders snel doorheen rijdt door middel van grappige invulpagina’s, acht illustratoren tekenden waar zij blij van worden in hun omgeving en een opgeruimd huis begint eigenlijk in je hoofd, daarom 30 doe- en denktips voor een opgeruimd huis en hoofd. Daarnaast ook nog de ode aan je fiets, eten van de boer en leven met maar 100 dingen.

De extraatjes

De extraatjes die altijd in de Flow zitten zijn altijd zo leuk en in deze special zit weer extra veel namelijk stickers met spreuken, een kleurposter (haal de potloden dus maar weer uit de kast), voordeurbriefjes om op te hangen als je even de bel niet hoort en een boekje vol lekker weg adressen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi