De iPod Nano

De iPod Nano

Ja, ik heb een iPod en dat terwijl ik ook gewoon een iPhone heb. Wat is de meerwaarde van een iPod dan? Voor mij is dat radio luisteren gewoon via de FM. Misschien heel ouderwets omdat je nu bijna overal wel internet hebt, maar voor mij heel fijn. Tijdens mijn treinreis zit ik in een stoptrein zonder wifi en via mobiel internet heb ik toch wat ‘blackspots’ zitten waarbij ik totaal geen bereik heb met mijn iPhone. Kortom ik heb gewoon een iPod, niet mijn eerste overigens.

iPod Collectie

Ik heb al een iPod Photo en een van de eerste iPod touch gehad. De iPod photo vond ik destijds handig om lekker veel muziek op te zetten van de giga cd-collectie die ik destijds had. Daarna kwam de iPod touch die ik kocht omdat ons hotel in Londen gratis Wifi had (dat was in 2008). Uiteindelijk bleek dat de wifi niet werkte, maar als we met de iPod tegen het raam aanzaten dan hadden we nog net gratis wifi-signaal van het gebouw aan de overkant van de straat. De iPod Nano die ik nu heb, zevende generatie geloof ik, kocht ik eigenlijk om radio mee te luisteren in de trein en zo kon ik gelijk de Jabra Revo koptelefoon testen.

Wat is zo leuk aan deze iPod

Hij is idioot klein, 5,4 mm dun en ongeveer zo groot als een creditcard. Eigenlijk ook een nadeel want je kan hem ook zo weer kwijtraken. Wat kan je ermee? Uiteraard muziek luisteren met eigen speellijsten en slimme speellijsten. Je kan op het 2.5 inch schermpje video’s bekijken en je hebt dus FM-radio (waarbij je zelfs kan terugspoelen als je iets nog eens wilt beluisteren). Handig is de bluetooth technologie, hiermee kan je dus een draadloze hoofdtelefoon met je iPod combineren. Handig tijdens het sporten. Leuk om te weten dat de iPod ook de Nike-app standaard heeft. Met de iPod moet je dus kennelijk meer gaan sporten, is dat de gedachte misschien?

ps. word je ook zo vrolijk van die grappige kleurtjes?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi