Verslavend Leuke Game apps: Match the dots en Flow free

Match the dots

Veel spelletjes doe ik eigenlijk niet op mijn iPad, ik gebruik de iPad meer om te browsen, mail te lezen en noem maar op. Alleen deze twee spelletjes, Match the dots en Flow free, daar kan ik bijna niet mee stoppen. Gewoon even een moment om al je gedachten op nul te zetten en fanatiek de levels afmaken. Waarom deze twee? Gewoon twee heel logische spelletjes, simpel qua opzet en ha die kleurtjes he.

Match the dots

Eigenlijk zegt de naam het al wel, in Match the dots moet je zoveel mogelijk kleuren bij elkaar ‘rijgen’. Je moet een bepaalde score of aantal kleuren halen binnen een bepaald aantal zetten of binnen een bepaalde tijd. Hiervoor krijg je sterren en met een bepaald aantal sterren mag je weer een level verder. Inmiddels ben ik al ergens bij level 240 en het blijft leuk, maar soms ook frustrerend. Match the dots is ontwikkeld door IceMochi LLC.

Match the dots is gratis te downloaden via de iTunes store voor de iPad en iPhone.

Flow free

Flow Free

Flow Free is een game app waarbij je kleuren met elkaar moet verbinden en die kleuren mogen elkaar niet kruisen, tenzij je de levels aan het doen bent waarbij je ‘bridges’, bruggen hebt. De eerste levels zijn nog wel makkelijk, maar als je meer kleuren en meer vakjes krijgt wordt het toch wel wat lastiger. Van deze app had ik bijna alle levels af, toen er weer een nieuwe update was. Kortom ik kan weer wat meer levels doen. Flow Free is ontwikkeld door Big Duck Games LLC.

Flow Free is gratis te downloaden via de iTunes store voor de iPad en iPhone.

Match the dots als Flow Free zijn ook voor Android beschikbaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult