Nieuw magazine: Women’s Health

plaatjeNou zo nieuw ook weer niet, want inmiddels is dit al weer het derde nummer wat is verschenen. Woman’s Health ken je misschien al als Engelstalig blad, maar nu is dit dus ook gewoon in het Nederlands. Om in de goede moed te komen wat fitter te worden nam ik dit magazine mee naar huis en jeetje wat staan er veel tips, weetjes en dergelijke in.

Over Womans’s Health

Woman’s Health presenteert zich als eerste health glossy van Nederland. Want hoe krijg en behoud je dat fitte, sportieve lichaam en hoe kun je bewust met je voeding omgaan. Antwoorden die Woman’s Health beantwoord en daarnaast de tips geeft die je nodig hebt. Het magazine is ingedeeld in verschillende onderdelen: natuurlijk de coveritems en coververhalen, maar ook style & beauty, best body, good food en love & life. Genoeg onderwerpen dus om een magazine mee te vullen en dat is dan ook wel gelukt want er staat echt veel in.

In de eerste Woman’s Health van 2014

Als foodblogger van oorsprong ben ik natuurlijk altijd wel benieuwd naar de ‘food’ artikelen die in een magazine staan. In de Woman’s Health gaat het deze keer over het herontdekken van superfoods, hoe overleef je het weekend na een normale week van gezond eten en maak van ‘ouderwetse’ wintergroente weer eens iets bijzonders door er mee te variëren. Leuke food items dus. Andere interessante artikelen de strijd op de sociale media om onszelf beter, en mooier voor te doen, tips om je humeur in deze donkere dagen er op vooruit te laten gaan en de hongerparadox, van meer sporten ga je meer eten. Verder ook meer over het prikkelbare darmsyndroom, fast forward workout, meer vet verbranden in minder tijd, beautytips tegen de koude winterprikkels en de beste online workouts op een rij. Dit is nog lang niet alles. Kom je Woman’s Health tegen in de winkel neem dan zeker eens een kijkje in dit magazine.

Meer over Woman’s Health

Woman’s Health kost 4,99 per nummer en gaat vanaf dit jaar (2014) 6x per jaar verschijnen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult