Nieuw magazine: Women’s Health

plaatjeNou zo nieuw ook weer niet, want inmiddels is dit al weer het derde nummer wat is verschenen. Woman’s Health ken je misschien al als Engelstalig blad, maar nu is dit dus ook gewoon in het Nederlands. Om in de goede moed te komen wat fitter te worden nam ik dit magazine mee naar huis en jeetje wat staan er veel tips, weetjes en dergelijke in.

Over Womans’s Health

Woman’s Health presenteert zich als eerste health glossy van Nederland. Want hoe krijg en behoud je dat fitte, sportieve lichaam en hoe kun je bewust met je voeding omgaan. Antwoorden die Woman’s Health beantwoord en daarnaast de tips geeft die je nodig hebt. Het magazine is ingedeeld in verschillende onderdelen: natuurlijk de coveritems en coververhalen, maar ook style & beauty, best body, good food en love & life. Genoeg onderwerpen dus om een magazine mee te vullen en dat is dan ook wel gelukt want er staat echt veel in.

In de eerste Woman’s Health van 2014

Als foodblogger van oorsprong ben ik natuurlijk altijd wel benieuwd naar de ‘food’ artikelen die in een magazine staan. In de Woman’s Health gaat het deze keer over het herontdekken van superfoods, hoe overleef je het weekend na een normale week van gezond eten en maak van ‘ouderwetse’ wintergroente weer eens iets bijzonders door er mee te variëren. Leuke food items dus. Andere interessante artikelen de strijd op de sociale media om onszelf beter, en mooier voor te doen, tips om je humeur in deze donkere dagen er op vooruit te laten gaan en de hongerparadox, van meer sporten ga je meer eten. Verder ook meer over het prikkelbare darmsyndroom, fast forward workout, meer vet verbranden in minder tijd, beautytips tegen de koude winterprikkels en de beste online workouts op een rij. Dit is nog lang niet alles. Kom je Woman’s Health tegen in de winkel neem dan zeker eens een kijkje in dit magazine.

Meer over Woman’s Health

Woman’s Health kost 4,99 per nummer en gaat vanaf dit jaar (2014) 6x per jaar verschijnen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi