Makkelijk zelf je armbandje om doen

Toen ik mijn Trollbeads armband kocht kreeg ik van de juwelier een handige tip om snel en alleen je armband om te doen. Zeker als je bijvoorbeeld een volle Trollbeads armband of een wat fijner, kleiner armbandje hebt is het lastig om het alleen te doen en moet je wel hulp vragen van iemand anders. De tip? Met een touwtje door het oogje van de armband. Touwtje in de hand vasthouden en dan met de andere hand de sluiting vastmaken. Simpel toch? Ik heb er een wat elegantere versie van gemaakt.

Makkelijk zelf je armbandje om doen

Wat heb je nodig? Een paperclip, een mooi lintje en eventueel een leuke kraal of zoals ik een Nijntje gelukspoppetje. Buig de paperclip zo dat je een haak krijgt. Knoop het lint er aan vast en bevestig aan het uiteinde van het lint een kraal of bijvoorbeeld een Nijntje gelukspoppetje. Klaar!

Makkelijk zelf je armbandje om doen

Dan je armband omdoen. Haak de paperclip in het oogje van de armband en houd het lintje vast.

Makkelijk zelf je armbandje om doen

Pak de sluiting en maak je armband vast.

Makkelijk zelf je armbandje om doen

Haal het haakje weer uit de sluiting.

Makkelijk zelf je armbandje om doen

En voilà, je armband zit vast zonder enige hulp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Colorique Desigual Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Essence Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Green2 Happinez HEMA Himalaya Himalaya Herbals Home and Garden IKEA JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Pink Ribbon PiP Studio Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer Teeez Cosmetics THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi