Jane Norman Wanten

Cream Sequin Cable Mittens, Snood en Beanie Hat

Al jaren heb ik geen wanten meer aan. Vroeger wel, zelfgebreide wanten van mijn moeder met zo’n koortje door je jas heen waardoor je ze niet kwijt kon raken. Denk je nu dat ik zo met blote handen in die kou op de fiets zit? Echt niet ik heb handschoenen aan. Volgens de Van Dale is er dan ook een wezenlijk verschil tussen wanten en handschoenen:

Wanten – bedekkingen voor de hand die vier vingers in een gedeelte omsluiten en de duim in een ander.

Handschoenen – bedekkingen voor de hand die iedere vinger apart omsluiten en soms doorlopen tot over de pols en arm.

Helemaal blij ben ik eigenlijk met deze Jane Norman wanten, die ik kreeg in een box vol ingrediënten voor een heerlijke vegetarische pompoenlasagne. Ze waren bedoeld als winterse ovenwanten. Uhm daar ga ik ze maar niet voor gebruiken, het wordt kouder dus ze gaan gewoon aan naar buiten!

Deze wanten, of eigenlijk “cream sequin cable mittens‘, zijn gebreid met een kabel en hebben kleine pailletten en een gouden hart logo van Jane Norman. Naast deze mittens, wat ik een veel leuker woord vind dan ‘wanten’, heeft Jane Norman ook de ‘cream sequin cable snood en cream sequin cable beanie hat’. Fashionable, toch!

Jane Norman is een Brits modelabel welke in 2007 werd opgericht door Norman Freed. Jane Norman heeft een collectie met kleding, accessoires en handtassen. Het merk richt zich op mode en accessoires voor jonge vrouwen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi