Flow Magazine 01/2014

Flow Magazine 01/2014Vorige week woensdag kocht ik Flow Magazine op Utrecht Centraal bij de Bruna, lekker om door te bladeren op de terugweg. Zowaar had ik een mazzeltje want bij de Bruna was de Flow Magazine vijf euro! Een stukje goedkoper dan anders dus. Het eerste wat me opviel was dat de tabs er weer uit zijn. Je kon ooit iets omvouwen zodat je snel bij je favoriete Flow onderdeel kwam. Nu zijn de ‘tabs’ verdwenen en gewoon weer de scheidingen op wat dikker papier. Veel fijner. Maar wat staat er in deze Flow? Kijk maar mee!

Flow Magazine 01/2014 doorgeefboekenkast

In Flow Magazine 01/2014

het thema van deze Flow Magazine is Nieuw & Nu, dat past ook wel bij het eerste nummer in dit nieuwe jaar. Artikelen die daar bij passen zijn natuurlijk het openingsverhaal ‘zie alles voor het eerst’, maar ook het artikel over de nieuwe rol van boeken met een mini-bieb de zogenaamde doorgeefboekenkast, het artikel over het pleidooi voor optimisme of het artikel over dat alles maar nieuw kopen niet meer van nu is. Verder in Feel Connected wordt Arne Nerjordet van het Noorse breiduo Arne & Carlos geïnterviewd over het verleden, heden en de toekomst, wat is de relatie met je ouders en hoe zorg je eigenlijk dat je gemotiveerd blijft in je werk?

Flow Magazine 01/2014 extraatjes klein geluksboekjes en boekenkaartjes.

En nog meer?

In Live Mindfully lees je meer over de creatieve briefschrijfprojecten anno nu en in het tijdsgeestinterview met Brené Brown gaat het over dat het leven niet gaat om perfect proberen te zijn. Naast dat je in Spoil Yourself de leukste hebbedingetjes ziet krijg je ook vier recepten uit het boek Food from Plenty van Diana Henry die handig zijn als je onverwacht meer mensen aan tafel hebt. In Simplify Your Life leer je hoe je een lampje ophangt met illustraties van Ruby Taylor en vertellen drie generaties over het schaatsvirus en geven ze tips voor op het ijs.

De extra’s

Van de extra’s die in de Flow zitten wordt ik elke keer weer blij. Deze keer krijg je het “Klein Geluk boekje”, een invulboekje over waarvoor je dankbaar bent en twaalf “boekendoorgeefkaartjes”, deze kaartjes stop je in een boek wat je weer doorgeeft. Op het kaartje heb je eerst geschreven wat je mooi vond aan het boek en wat je lievelingspagina is. Grappig idee toch?

Tip Vanaf 4 februari ligt de Flow Special Simplify Your Life 2 in de winkel!

Een gedachte over “Flow Magazine 01/2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *