De Pom Amsterdam XXL cape

Cape Folklore Green 302

Nadat ik mijn eerste POM Amsterdam sjaal had gekocht kwam ik erachter dat POM Amsterdam ook capes (ook wel XXL sjaal / poncho / omslagdoek) had. Ik wist dan ook snel dat ik een POM Amsterdam XXL cape wilde hebben. Heerlijk als omslagdoek. Online overal wel te vinden maar in een winkel toch een stuk lastiger. Uiteindelijk vond ik de ‘folkore green’ met knalroze band bij Jeans & Lifestyle in Tiel. Samen met een ultradun zwart winterjasje van de HEMA had ik toch wel een stoere winterjas die ik op verschillende manieren kon dragen.

Cape Stripes Pink

Bij de Bijenkorf vond ik onlangs in de uitverkoop nog de limited edition XXL sjaal. Alles van POM Amsterdam, op de Dance for Life collectie na, had 50% korting! In ieder geval kocht ik nu roze gestreepte. De andere XXL cape die nog te koop was, was de blauw, oranje gestreepte met zwarte band, ook een limited edition. De roze POM Amsterdam XXL cape is in ieder geval totaal anders dan de folkore green POM Amsterdam cape die ik al had, net wat chiquer vind ik zelf. In ieder geval kan ik dus lekker afwisselen.

De XXL cape is dus een grotere versie van de normale POM Amsterdam sjaals. Anders is dat de XXL sjaal een subtiele kraag heeft, heeft het twee drukknopen zodat je het op verschillende manieren kan dragen, kort, lang en als sjaal. Bij de XXL cape krijg je een ceintuur erbij. Net als de sjaals heeft de POM XXL cape ook de unieke asymmetrische driehoek vorm.

Het leukste van de POM Amsterdam XXL-cape vind ik dat je het op verschillende manieren kan dragen en eigenlijk ook wel de vrolijke kleurtjes. Alles is al zo grauw en grijs in de winter … “Choose your own style!”

bron foto’s: POM Amsterdam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi