Converse All Stars!

Converse All Stars!

Converse All Stars, daar loop ik heel wat kilometer van af en heb ook al wel een collectie en een deel van de collectie zie je hier. De grijze, suède All Stars kocht ik ooit tijdens een vakantie in Friesland tijdens een dagje shoppen in Leeuwarden. Iemand voor me wilde ze eigenlijk apart laten zetten en een dag later terugkomen. Helaas voor haar was het sale en kon dat niet, nu kon ik dit paar meenemen. Ik gebruik niet de blauwe veters die je hier op de foto ziet, maar de grijze die je er ook bij krijgt. Die grijze veters staan net wat netter. De Used Denim All Stars kocht ik gewoon in Veenendaal bij BoaVista, een hippe modezaak en ik zou Anja niet zijn als ik deze All Stars in de aanbieding zou kopen.

Converse All Stars!

De twee hierboven heb ik al langer, die met de zebraprint is bij mij meer beige dan wit. Altijd al geweest en die Converse All Stars met bloemetjes zijn echt leuk voor de zomer. Niet op de foto bruin leren hoge All Stars, die je dus helemaal moet veteren. Als je haast hebt niet zo handig maar ze zijn wel erg leuk en heb ik canvas All Stars met roze, donkerrode en legergroene strepen. Jammer genoeg heb ik ook een paar All Stars weggedaan, suède met een soort van beenwarmers er aan, heel apart, maar wel leuk in de winter.

Over Converse All Stars

Chuck Taylor All Stars zijn schoenen van canvas en rubber. De schoenen worden geproduceerd door Converse wat kennelijk een dochteronderneming is van Nike, iets wat ik dus niet wist. Er zijn verschillende soorten hi-top (de hoge die je hier op de foto’s ziet) en de lo-top. Dan zijn er ook nog speciale edities zoals de X-hi ‘laarzen met veters’ en slip-on’s, lage zonder veters. Verder is er de canvas-reeks, waar veel kunstenaars al eens wat voor hebben gemaakt, een leather collectie en een suède reeks is. De eerste All Stars werden al in 1917 gemaakt, omdat de bekende basketbalspeler Chuck Taylor last van zijn voeten kreeg.

bron: wikipedia


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Becht Boekerij Buzzer chicklit De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult