Britt’s Lush Stash

Britt's Lush Stash
Dit stond al veel langer op de planning, maar nu is het dan eindelijk ervan gekomen. De Lush stash van Britt. Het is al een hele collectie geworden en niet alles staat op de foto (er worden natuurlijk dingen gebruikt!). Kijk even mee wat ze allemaal heeft. Het is een hele lijst geworden inmiddels!

Lush BubbleGum Lipscrub
Deze kreeg Britt mee als monster uit de Lush winkel in Aken. Helemaal een verrassing toen ze een full-size potje kreeg als kerstcadeau. De bubblegum lipscrub smaakt, hoe kan het ook anders, naar bubblegum. Het verwijdert losse velletjes van je lippen zodat je lippen om te zoenen krijgt. Pak een klein beetje uit het potje en masseer deze over je bevochtigde lippen.

Honey Trap
Na het schubben verzorg je je lippen met een balsem. Honey Trap is een witte chocoladebalsem voor de lippen. Het geheim van Honey trap is de voedende fair trade shea boter en de verachtende havermelk die vermengd is met honing en wilde sinaasappel.

Santa Baby
Dit is ook een balsem die speciaal voor de kerstdagen is verschenen met natuurlijk een ultieme kerstkleur: rood. Ook in Santa Baby zit fair trade shea boter en het heeft een cola-smaakje.

Lush Honey Trap Emotional Brilliance en proef Bubblegum lipscrubLush Emotional Brilliance Krachtig
Emotional Brilliance kies je niet zelf, maar kiest jou. In de Lush shop speel je een spel en daarmee kies je jouw kleur. Britt kwam in de Lush winkel in Aken op Krachtig en dat is de rode kleur die je zet. Of het de eerste, tweede of derde keuze was weet ik niet meer. Op deze liquid lipsticks heeft Lush patent aangevraagd. Het is een mengsel van biologische jojoba-olie, candelilla en rozenwas. Een basis die verzachtend en verzorgend is en tevens een goede drager van de kleurpigmenten.

Let The Good Times Roll
Deze reiniger is zowel voor je gezicht als de rest van je lichaam. In de winter kan je huid wel een extraatje gebruiken. Let The Good Times Roll verwijdert huidschilfers op een zachte manier. In Let The Good Times Roll zit een plantaardige glycerine, die je huid helpt om vocht vast te houden, kaneelpoeder wat een anti-bacteriële en anti-septische werking heeft en stukjes popcorn, bedoelt als decoratie. Het ruikt naar vers gebakken koekjes.

Fair Trade Honey
Deze shampoo heeft als basis 50% fair trade honing wat je haar op een speciale manier verzorgd. Honing werkt namelijk vocht inbrengend en geeft glans. Verder zit in deze Lush shampoo lijnzaad gel wat ook verzorgend en vocht inbrengend is. De Fair Trade Honey is geparfumeerd met citroenolie en geraniumolie. Geraniumolie zorgt voor een frissere geur en balanceert je hoofdhuid. Van deze shampoo hoef je maar weinig te gebruiken.

Charity Pot
Dit is een testblikje wat we meenamen bij Lush Oberhausen, handig om mee te nemen in je tas. Britt had hiervan al een grotere pot die ze al eerder had gekregen. Charity Pot heeft niet voor niets deze naam. De opbrengst van deze body- / handlotion gaat naar diverse goede doelen. In Nederland is dat onder andere Bont voor Dieren, StoereVrouwen en Sea First Foundation. Charity Pot is een lichte bodylotion die je ook als handlotion kan gebruiken. Ingrediënten zijn amandelolie, cacaoboter, yang yang en geraniumolie. Het maakt je huid zacht en is niet vettig.

Aquatic Toothy Tabs
Geen tube tandpasta meer nodig. Kauw alleen even op een Toothy Tab en daarna gaat het enorm schuimen. Maak je tandenborstel dan nat en poets gewoon je tanden. In één doosjes zitten 40 tabs. De smaak iets van limoen, jasmijn en thee. Dus geen munt. Beetje een gek iets.

Lush Blikje
In dit Lush blikje zit haar Tiny Hands. Een bar die speciaal voor je handen is bedoeld.

Lush Christmas Pudding
Dit leuke cadeau had Britt in de sale uitgekozen voor een vriendin van haar die net na de kerstdagen jarig was. In deze gift:

Mr. Punch soap een zeep die dezelfde ingrediënten bevat als een Mexicaanse punch inclusief een flinke scheut gin.

Cinders Bath ballistic een bruisbal met ingrediënten als kaneel en kruidnagel en een soort van knettersuiker.
verwarm je koude winterlijf met kaneel en kruidnagel. Als je je ogen sluit is het alsof je een haardvuur hoort knapperen.

Gold Fun Limited edition hier kan je een schuimbad meemaken, maar je kan er ook mee douchen en je haar mee wassen. Het leukste is dat je er mee kan spelen. Fun is namelijk kneedbaar. Gold is een limited edition.

Pud bath ballistic is een bruisbal die je het beste gebruikt voordat je gaat slapen. De lavendel in deze bruisbal zorgt namelijk voor een goede nachtrust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *