Bloedlijn door Corine Hartman

Bloedlijn door Corine HartmanCorine Hartman is bezig om serie psychologische thrillers te schrijven. De eerste is begin dit jaar verschenen: bloedlijn. De hoofdrol in dit boek is weggelegd voor rechercheur Jessica Haider, een rechercheur die na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw kent maar ook een machteloze woede. Een interessante vrouw.

Over het boek: Bloedlijn

Na haar verlof mag Jessica zich opnieuw bewijzen dat ze haar werk als rechercheur weer aan kan. De zestienjarige dochter van een kwekersgezin wordt dood gevonden in een boomhut. Het lijkt alsof ze zelfmoord heeft gepleegd. Alleen gelooft Jessica het verhaal van het gezin niet helemaal en duikt helemaal in het leven van het kwekersgezin. Is het die buurman van het gezin waarmee het meisje optrok en die een geschiedenis heeft in zedendelicten of is het toch een zelfmoord? Naast deze moord oplossen heeft Jessica een verborgen agenda. Zij wil weten wie die kwelgeest is die haar zoon vermoorde en nu haar leven probeert te ruïneren.

Wat vind ik van het boek?

Ook dit boek leest als een trein en ik kan me voorstellen dat van Bloedlijn een film uitkomt, het is namelijk best beeldend beschreven. Ik ben benieuwd wat Corine Hartman in petto heeft voor Jessica Haider in een tweede deel van deze spannende psychologische thriller serie.

Titel: Bloedlijn
Auteur: Corine Hartman
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789045201504
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 15,00
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

Albert Heijn Moestuintje Apple Arnhem Boekerij Buzzer chicklit Desigual De Tuin op Tafel Dove Esprit Flair Flair Be Flow Magazine Flow Magazine Special Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh HEMA historische roman Jodi Picoult Karin Slaughter Kneipp Libelle Balance Libelle Be Linda. literaire thriller Magvilla Mollie Makes Monthly Brutsellog Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Plog Strandhuis Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Roman Roots Magazine Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Sophie Kinsella thriller Tirion Vitaya Magazine Viva young adult