Bloedlijn door Corine Hartman

Bloedlijn door Corine HartmanCorine Hartman is bezig om serie psychologische thrillers te schrijven. De eerste is begin dit jaar verschenen: bloedlijn. De hoofdrol in dit boek is weggelegd voor rechercheur Jessica Haider, een rechercheur die na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw kent maar ook een machteloze woede. Een interessante vrouw.

Over het boek: Bloedlijn

Na haar verlof mag Jessica zich opnieuw bewijzen dat ze haar werk als rechercheur weer aan kan. De zestienjarige dochter van een kwekersgezin wordt dood gevonden in een boomhut. Het lijkt alsof ze zelfmoord heeft gepleegd. Alleen gelooft Jessica het verhaal van het gezin niet helemaal en duikt helemaal in het leven van het kwekersgezin. Is het die buurman van het gezin waarmee het meisje optrok en die een geschiedenis heeft in zedendelicten of is het toch een zelfmoord? Naast deze moord oplossen heeft Jessica een verborgen agenda. Zij wil weten wie die kwelgeest is die haar zoon vermoorde en nu haar leven probeert te ruïneren.

Wat vind ik van het boek?

Ook dit boek leest als een trein en ik kan me voorstellen dat van Bloedlijn een film uitkomt, het is namelijk best beeldend beschreven. Ik ben benieuwd wat Corine Hartman in petto heeft voor Jessica Haider in een tweede deel van deze spannende psychologische thriller serie.

Titel: Bloedlijn
Auteur: Corine Hartman
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789045201504
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 15,00
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi