Beau Monde In Shape special winter 2014

Beau Monde In Shape special winter 2014Net nu iedereen aan allerlei goede voornemens beginnen komt Beau Monde met hun winter special In Shape. Dat blad wilde ik wel lezen, want ik ben één van die mensen die ook mee doet aan de goede voornemens hype. Ik wil wel wat minder kilo’s gaan wegen, ik wil weer wat fitter worden en het liefst zonder al te veel moeite. Maar wat zijn nu eigenlijk de geheimen van onder andere de sterren om weer in shape te komen?

In de Beau Monde In Shape 2014

Natuurlijk staat deze Beau Monde In Shape special boordevol feiten en nieuwtjes over de laatste hypes in afslankland, maar uiteraard worden ook celebrities uit binnen- en buitenland aan de tand gevoeld over hoe zij in shape blijven zoals Bridget Maasland, Ellemieke Vermolen en Beyoncé, en hoe zit het eigenlijk met het slank zijn bij de royals? Die zijn in ieder geval ook niet allemaal even slank blijkt. Verder zijn een aantal lezeressen samen 223 kilo afgevallen, zij kregen van Leco een make-over, ook test Beau Monde In Shape drie manieren om ‘strakker’ in je vel te komen met warmte of juist koude, werkt dat allemaal wel?

In Shape Menu

Elk jaar zijn er uiteraard weer nieuwe hypes. In deze special staan de laatste hypes inclusief recepten. Wat staat er dus op het menu straks? Je kan in ieder geval kiezen uit menu’s van het carblovers dieet (revival van de koolhydraten), het clean cuisine dieet (puur natuur) of het 2 dagen per week dieet (part-time calorieën tellen). Wat ook een interessant artikel is is het artikel ‘fat burning secrets’, voor elke leeftijd worden de valkuilen op een rijtje gezet, elke leeftijd is toch weer anders blijkt. Wat zijn jouw valkuilen?

Over

Beau Monde In Shape ligt nu in de winkel en kost 4,95. Vanaf 29 april 2014 ligt er weer een nieuw nummer voor je klaar in de winkel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Boekerij Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Desigual De Tuin op Tafel Diana Gabaldon Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Happinez HEMA historische roman IKEA Jabra JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Photo a Day Pink Ribbon PiP Studio Plog Denemarken Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi