Beau Monde In Shape special winter 2014

Beau Monde In Shape special winter 2014Net nu iedereen aan allerlei goede voornemens beginnen komt Beau Monde met hun winter special In Shape. Dat blad wilde ik wel lezen, want ik ben één van die mensen die ook mee doet aan de goede voornemens hype. Ik wil wel wat minder kilo’s gaan wegen, ik wil weer wat fitter worden en het liefst zonder al te veel moeite. Maar wat zijn nu eigenlijk de geheimen van onder andere de sterren om weer in shape te komen?

In de Beau Monde In Shape 2014

Natuurlijk staat deze Beau Monde In Shape special boordevol feiten en nieuwtjes over de laatste hypes in afslankland, maar uiteraard worden ook celebrities uit binnen- en buitenland aan de tand gevoeld over hoe zij in shape blijven zoals Bridget Maasland, Ellemieke Vermolen en Beyoncé, en hoe zit het eigenlijk met het slank zijn bij de royals? Die zijn in ieder geval ook niet allemaal even slank blijkt. Verder zijn een aantal lezeressen samen 223 kilo afgevallen, zij kregen van Leco een make-over, ook test Beau Monde In Shape drie manieren om ‘strakker’ in je vel te komen met warmte of juist koude, werkt dat allemaal wel?

In Shape Menu

Elk jaar zijn er uiteraard weer nieuwe hypes. In deze special staan de laatste hypes inclusief recepten. Wat staat er dus op het menu straks? Je kan in ieder geval kiezen uit menu’s van het carblovers dieet (revival van de koolhydraten), het clean cuisine dieet (puur natuur) of het 2 dagen per week dieet (part-time calorieën tellen). Wat ook een interessant artikel is is het artikel ‘fat burning secrets’, voor elke leeftijd worden de valkuilen op een rijtje gezet, elke leeftijd is toch weer anders blijkt. Wat zijn jouw valkuilen?

Over

Beau Monde In Shape ligt nu in de winkel en kost 4,95. Vanaf 29 april 2014 ligt er weer een nieuw nummer voor je klaar in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *