De Wraak van Prada door Lauren Weisberger

De Wraak van Prada door Lauren WeisbergerYeah, er is een vervolg op ‘De duivel draagt Prada: De Wraak van Prada. Heerlijk weer een ouderwetse chicklit! Echt zo’n boek wat je lekker snel uit wilt lezen.

Over het boek: De wraak van Prada

De wraak van Prada neemt een stap van acht jaar vooruit op het eerste boek, de duivel draagt Prada. Andrea Sachs is na haar ontslag begonnen met The Plunge, een bruidsglossy. Samen met haar vriendin Emily waarmee ze vroeger ook werkte bij Runway heeft ze The Plunge gemaakt tot een van de grootste bruidglossy’s. Ondertussen is Andrea stapelverliefd op Max, woont ze samen met haar en is ze al zo’n beetje bezig haar eigen bruiloft te plannen. Alleen de herinnering aan Miranda Priestly, de baas van Runway, bezorgt Andrea nog de nodige nachtmerries. Dan blijkt dat de uitgever van Runway zit te popelen om The Plunge over te nemen. Andrea wilt het niet, maar iedereen om haar heen zegt dat ze die kans niet moet laten schieten. Ook Miranda is opeens poeslief en aardig. Heel vreemd, als Andrea ook nog eens zwanger blijkt te zijn, lopen de emoties hoog op. Gaat Andrea haar magazine over geven aan de Duivel? Waarom bemoeit iedereen zich ermee?

Wat vind ik van het boek

Ondanks dat er misschien vervelende dingen gebeuren voor Miranda is het toch weer zo’n feel good boek. Het loopt allemaal wel goed af, maar hoe … dat is uiteraard de vraag. Als je de duivel draagt Prada hebt gelezen (of gezien) mag je dit boek echt niet missen!

Titel: De Wraak van Prada
Auteur: Lauren Weisberger
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789022566534
Genre: Roman
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Colorique Desigual Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Essence Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Green2 Happinez HEMA Himalaya Himalaya Herbals Home and Garden IKEA JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Pink Ribbon PiP Studio Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer Teeez Cosmetics THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi


Nieuw bij bol.com: Alles voor je vrijetijd