Ik Krijg Je Wel door Sophie Kinsella

Ik Krijg Je Wel door Sophie KinsellaTijd om weer ouderwets een chicklit te lezen, gewoon een feelgood boek met iets van een verhaal waarvan je weet dat het toch altijd wel goed afloopt. Tijd dus voor een boek van Sophie Kinsella. Ik koos voor haar boek ‘Ik krijg je wel’.

Over het boek: Ik krijg je wel

Lottie wil trouwen en wel meteen. Alleen haar vriend geeft geen enkel teken om haar te vragen. Hoe krijgt ze het dan wel voor elkaar? Als ze haar jeugdvriend Ben ontmoet grijpt Lottie haar kans. Ben wil wel trouwen met haar, die herinneringen van vroeger, een mooi bedrijf en laat er niets over groeien. Er wordt zo snel mogelijk getrouwd. Na het jawoord vertrekken ze naar het Griekse eiland waar beide een goede herinnering aan hebben. Alleen alles wordt tegengewerkt door Lottie’s oudere zus Fliss en de beste vriend van Ben. Ben en Lottie mogen niet met elkaar trouwen. Zelfs de hoteleigenaar wordt ingezet om het huwelijk ongeldig te laten vertrouwen. Gaat het lukken? Horen Ben en Lottie eigenlijk wel bijelkaar of heeft Lottie het toch wat te overhaast uitgemaakt met Richard en kloppen die jeugdherinneringen eigenlijk wel?

Wat vind ik van het boek?

Een onvervalste Sophie Kinsella chicklit, een vleugje romantiek, een vleugje sabotage hier en daar. Heerlijk. Het boek leest heerlijk weg. Fijn om dit boek te lezen als je gewoon je gedachten even op niets wilt zetten.

Titel: Ik krijg je wel
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789044338591
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 18,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Colorique Desigual Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Essence Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Green2 Happinez HEMA Himalaya Himalaya Herbals Home and Garden IKEA JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Pink Ribbon PiP Studio Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer Teeez Cosmetics THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour