FröbelTV: Rok en Rol

Rok en Rol LogoWanneer ik in België ben kan ik het niet laten om Vlaamse magazines te kopen. Daar zit ook de Vitaya magazine tussen, een heerlijk blad. In dit magazine stond een stuk, of een reclame (wat precies weet ik niet meer) over het tv-programma Rok en Rol wat met een tweede seizoen zou beginnen op de gelijknamige tv-zender. Alleen al bij het lezen van het stuk werd ik al enthousiast: fröbelTV! Jammer dat we zoiets niet in Nederland op tv hebben, kan best een hit worden denk ik zo!

Rok en Rol

Rok en Rol is een programma van Karolien Verbanck. In het programma wordt er naar hartelust gefröbeld (en zelfs gekookt). Zo zijn er groen, deco en fashion en meer. Je moet gewoon eigenlijk een kijkje nemen op de site, er staan namelijk zoveel leuke dingetjes op, te veel om op te noemen. In Rok en Rol gaat Katrien aan de slag met weinig middelen en met oude of goedkope materialen om zelf nieuwe dingen te maken, dus met klein budget, weinig moeite een groot, origineel resultaat krijgen. Inmiddels zijn er op Vitaya al twee seizoenen van Rok en Rol uitgezonden en is er zelfs ook al een boek verschenen met allerlei ‘fröbelprojecten’. Voor mij wel een reden om weer eens naar België te gaan, het lijkt me namelijk zo’n leuk boek, zeker naar wat ik al gezien heb op de site!

Hieronder zie je één van de projecten uit Rok en Rol:


Youtube: Vitaya Videokanaal

Logo: Norah + Birg


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

A.W. Bruna Andrélon Anthos Apple Arnhem Beau Monde Becht Benefit Cosmetics Blond Amsterdam Bridgewater Candle Company BrutselBos Buzzer chicklit chocolade Colorique Desigual Dove Dr. Van Der Hoog Elle Esprit Essence Etos Feeling Flair Flair Be Flair Mind & Body Flow Magazine Flow Magazine Special Free Fashion Challenge 2012 Goedele Magazine Goed Gevoel Gosh Green2 Happinez HEMA Himalaya Himalaya Herbals Home and Garden IKEA JAN Jodi Picoult Jonas Jonasson Karin Slaughter Katie Fforde Kneipp Libelle Balance Libelle Be Libelle België Libelle Zomerfeest Linda. Linda. Mode literaire thriller Magvilla Manuscripta Mariëtte Middelbeek Miho MNY Mollie Makes Monthly Brutsellog Net 5 Nicci French Nintendo Nivea Noosa Amsterdam NSPP NS Publieksprijs Philips Pink Ribbon PiP Studio Ploggen Poesiealbum Postcrossing psychologische thriller Ritter Sport Rituals Roman Roots Roots Magazine Scriptum Sebastian Fitzek Simone van der Vlugt Sneak Peek Snor Sony Sophie Kinsella Stephenie Meyer Suzanne Vermeer Teeez Cosmetics THERME Skincare thriller Tirion Vara Vitaya Magazine Viva Vogelbescherming Weleda Wonen Landelijke Stijl Wreck This Journal young adult Yunomi